Postavljanje krsta nema veze sa izborima

Krst je postavljen jer to zaslužuju srpske žrtve i to je isključiv razlog uvjeravaju u Savezu logoraša.

Republika Srpska 25.09.2014 | 19:54
Postavljanje krsta nema veze sa izborima

Objašnjavaju da su čekali do sada jer im je onemogućeno da parcela na Zlatištu bude prepisana na Savez logoraša iako je komisija za državnu imovinu donijela odluku da se zemljište dodijeli Republici Srpskoj. Tu odluku osporio je visoki predstavnik a logoraši su, uvjeravaju željeli isprovocirati i srpsku javnost i visokog predstavnika. 

Kažu da će odustati od krsta ako im se dozvoli gradnja crkve. Imaju i pojašnjenje zašto je sve urađeno mimo crkve i pravoslavnih običaja.

Logoraši uvjeravaju da podizanje krsta na Zlatištu nema veze sa izborima iako se sve dešava u jeku predizborne kampanje. Svako ukazivanje na sličnost njihovih aktivnosti sa izborima očigledno doživljavaju kao napad na Savez.

Logoraši nisu blagonaklono reagovali na prozivke boraca Sarajevsko- romanijske regije koji su postavljanje krsta na Zlatištu na način na koji je sve urađeno okarakterisali kao uvredu za žrtve. Borcima su poslali tri prijedloga.

Krst na Zlatištu iznad Sarajeva postavljen je u noći sa subote na nedjelju.

BN TV

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

m.v.25.09.2014

25.09.2014 17:58

kako te nije sramota pričati pa ti si lažni logoraš

ODGOVORITE
Name

Vasilije

25.09.2014 18:02

I ovaj dukić laže na kolometre. Postao pijun crvenih, ko i kolega mu ćurguzija.

ODGOVORITE
Name

I SARAJEVO

25.09.2014 18:05

E bogami DUKICI ti lazes ti si DODIKOV dupelizac a sva bitna obiljezja se postavljaju po danu a ne nocu kako to radis ti i ovaj nas KLOSARAC

ODGOVORITE
Name

Njegoš

25.09.2014 18:08

Alo ko.u, ono nije krst nego dvije bandere!!!

ODGOVORITE
Name

Cvele CH

25.09.2014 18:38

Gotov je.

ODGOVORITE
Name

mitar

25.09.2014 18:40

Sram te i stid bilo. Ti nisi logoras, ti si profiter ratni koji je svercovo za muslimane. Sad si sluskinja Milina al gotovo je. Ko si ti da ima 24 h policisko auto na koristenje, pa si i sina zaloslio u Mup sa filozofskim fakulteto. Kakav lazov ljudi dragi, treba ga pljunuti...fuj

ODGOVORITE
Name

srpska lola

25.09.2014 20:34

Onaj Dukić je potpuno nebitan, bitan je krst,kakav je takav je !Nisu ga trebali tako postaviti,al šta je tu je !Bitno je zašto ga hoće skrnaviti?Zašto i ko ga ruši? Vjerujem da ga najviše žele srušiti oni kojima su prađedovi na tavanima ostavili Jevanjđelja i Ikone svoje Slave !!! Ako su to ,kao što kažu dvije bandere,zašto jurišate na bandere?Pozdravljam sve poštene i slobodne muslimane,meni i većini Srba ne smetaju obilježja te religije ako su normalna i umjerena,al mi smetaju radikalni islamisti koji ni njima ni nama neće donijeti nikakvo dobro,zato i pokušavaju rušiti ovu improvizaciju obilježja stradanja i pogubljenja Srba. Ako su oni spremni rušiti ,lično sam spreman braniti,ako ništa drugo radi principa i kodeksa ponašanja koji koliko vidim oni ne poznaju ili se žele svojim postupcima istaknuti iz svoje anonimnosti u društvo koje poštuje i tuđe interese i prava !!!

ODGOVORITE
Name

poljoprivrednik

25.09.2014 20:35

ljudi, ovo je go lopov do lopova, u politici nemozes naci cestitig i postenog covjeka. hocemo li opet izabrati iste ili slicne ?

ODGOVORITE
Name

bm

25.09.2014 20:59

Kako vas nije sramota vredjati logorase vasim komentarima vama nista nije sveto

ODGOVORITE
Name

I Sarajevo

25.09.2014 21:53

Ne interesuje je ga Dodik, A el. Distributera A. D. pale je postavila svoje dvije bandere. Idejni tvorac klošar.

ODGOVORITE
Name

Dukiću idiote

25.09.2014 22:13

Dali ti uopšte znaš šta je pravoslavi krst? Nije to bandea kretenu jedan. Srbi nikad nisu svoja obilježlja noću postavljali. Uvijek za danjeg vida i uz osveštenje. Bruko naroda srpskog, kako te nije sramota. Propast ćeš 12. oktobra zajedno sa onim iz čijeg šu..a ti vire samo cipele... Fuujjj smradu jedan.

ODGOVORITE
Name

srpska lola

25.09.2014 23:35

Kako te nije sramota Dukiću.......Ko iza tebe stoji jado,ko si ti...logoraš? Smrad si kao i tvoji nalogodavci !Bošnjaci pozdrav ,al polako ........lažu vas !

ODGOVORITE
Name

Poltrončino

26.09.2014 07:32

Od logoraša do poltrona! Udaraš nam na inteligenciju! Uz to, udarili ste banderu umjesto spomenika. Nema para za pristojan spomenik jer ste sve razvalili i pokrali.

ODGOVORITE
Name

Simbol

26.09.2014 18:57

Dve ukrstene grane na nekoj humci,ili kako to neki kazu "dve ukrstene bandere", simbolizuju krst,jer to i jeste krst.Kolika je njegova snaga vidi se po komentarima u medijima.Kao smeta svima pa i Srbima.Pitam se zasto? Da li nam je politika pomutila mozak,zamaglila oci i zatvorila usi, ili je sudeci po, "minusima" u forumima, pocelo virtuelno pokrstavanje.Svako ko na bilo koji nacin odobrava podizanje krsta na Zlatistu bude negativno botovan.Ako je taj krst dobar za one koji su ga podigli,trebao bi biti i nama.

ODGOVORITE