Ријешен случај напада на активисту СДС-а

Бањалучка полиција саопштила је данас да је Н.К. (1995.) из Бањалуке, након расправе и физичког обрачуна, задао више удараца у главу активисти СДС-а Александру Поповићу (1992).

Република Српска 24.09.2014 | 19:17
Ријешен случај напада на активисту СДС-а

Из ЦЈБ Бањалука је, уз навођење иницијала учесника овог случаја, наведено да ће против Н.К. бити поднесен извјештај Окружном тужилаштву Бања Лука за кривично дјело лака тјелесна повреда. 

А.П. је је пријавио да је 21.септембра ове године око 22 сата, поред промотивног штанда, испред Робне куће Боска, вербално и физички нападнут од стране четири непознате особе.

Из полиције наводе да су током рада на овом случају утврдили да је Н.К.(1995) из Бањалуке, заједно са још двије особе, те вечери претходно присуствовао фудбалској утакмици Фудбалског клуба „Борац“, након чега су дошли до центра града и били на Тргу Крајине гдје су гласно коментарисали промотивне плакате на штандовима политичких партија. 

''Када су кренули према такси стајалишту, у намјери да иду кући, пришао им је А.П. који је до тада био за промотивним штандом Српске демократске странке, а са којим се Н.К. познаје од раније, јер живе у истом насељу, те почео негодовати због негативних коментара усљед чега је дошло до свађе. Вербална расправа у једном моменту је прерасла у физички обрачун између А.П. и Н.К, којом приликом је Н.К. задао више удараца песницом у предјелу главе А.П.'' стоји у саопштењу полиције.

У својој изјави, Н.К. наводи да није члан нити симпатизер ниједне политичке партије, „да догађај који се десио нема било какве политичке конотације, да се он бави умјетношћу и да га само то интересује“.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

бл

24.09.2014 19:37

умјетност је овако лагати, умјетност. Не мозе то свако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

25.09.2014 00:15

'95.годиште. Сједим и размишљам да ли сам ја луда, родитељи који су одгојили то дијете, овај свијет са нарушеним системом вриједности или ова власт која је режисер оваквих догађаја. Најбоље да је из чиста мира напао баш активисту СДСа, можда он и није члан неке партије, али је сигруно на наговор (у КМ ) неког члана то урадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОА

25.09.2014 04:20

Бас је умјетник изгледа да воли плаву боју зато је поплавио капке активисти.

ОДГОВОРИТЕ