Именовани носиоци правосудних функција

Високи судски и тужилачки савјет /ВСТС/ БиХ именовао је данас у Сарајеву Горана Ђурића за предсједника Основног суда у Добоју, Деан Тривић за судију Основног суда у Бањалуци и Милена Дебељевић за тужиоца Окружног тужилаштва у Требињу.

Босна и Херцеговина 24.09.2014 | 17:47
Именовани носиоци правосудних функција

У саопштењу ВСТС-а се наводи да су у Федерацији БиХ данашњом одлуком именовани Јасмина Рајковић за предсједника Кантоналног суда у Мостару, Хусеин Хузејровић за замјеника главног тужиоца Кантоналног тужилаштва Унско-санског кантона и Милена Перић за судију Кантоналног суда у Мостару.

Према данашњој одлуци ВСТС, за судију Кантоналног суда у Сарајеву именована је Јасмина Муратовић, за судију Општинског суда у Бихаћу Горан Мајановић, а Адмир Хаирлаховић за судију Општинског суда у Босанској Крупи.

Санела Врбањац именована је за судију Општинског суда у Сарајеву, Зинаида Шишић за судију Општинског суда у Тузли, док је Дијана Јусуфовић-Какњашевић именована за додатног судију Општинског суда у Сарајеву. За додатне судије Општинског суда у Травнику именовани су Фатима Хајдаревић и Давор Циленшек.

Новоименовани носиоци правосудних функција на дужност ће ступити 1. новембра.

Коментари / 0

Оставите коментар