Ливерпулски хорор: Барса отела Суареса, а Реал ће Стариџа!

Или то само мадридска штампа помаже краљевском клубу уносећи немир у свлачионицу Црвених пред дерби Лиге шампиона?

Фудбал 24.09.2014 | 16:45
Ливерпулски хорор: Барса отела Суареса, а Реал ће Стариџа!

Управа мадридског Реала као један ог главних циљева за следеће лето зацртала је довођење крилног нападача Ливерпула Рахима Стерлинга, пренела је Марка.

Стерлингови преговори са челницима енглеског клуба око новог уговора су „запали у ћорсокак“, што ће Реал покушати да искористи и доведе талентованог играча, који тренутно зарађује 300.00 фунти седмично и уговором је везан за Енфилд до 2017.

Но, кад Флорентино Перез наког нанишани обично га и доведе. Тако је у последњих неколико прелазних рокова било са Модрићем, Бејлом, Родригезом, Кросом, Навасом, па се у табор петоструког европског првака увукла бојазан да би исти случај могао да буде и са Стерлингом. Он има 19 година, а прошле сезоне за Ливерпул је одиграо 37 утакмица и постигао десет голова.

Стерлинг је до сада за репрезентацију Енглеске уписао девет мечева, али још није био стрелац.

Био је члан тима на летошњем Мундијалу, а Горди Албион је такмичење завршио у групној фази.

Евентуални одлазак Стерлинга био би огроман ударац за екипу Брендана Роџерса која је летос остала без Луиса Суареза, који је дуго био мета Реал Мадрида, али је завршио у Барселони.

Додуше, читава прича може се посматрати и из следећег угла: Реал и Ливерпул су ривали у Б групи Лиге шампиона, па је ово покушај мадридске штампе наклоњене шампиону Европе да уздрма редове ривала који се мучи ове сезоне о чему сведочи и на мишиће извојеван пролаз у наредну рунду Лига купа, после маратонске серије пенала против Мидлзброа. Мечеви Ливерпула и Реала на програму су 22. октобра у Енглеској и 4. новембра у Шпанији.

Коментари / 0

Оставите коментар