Liverpulski horor: Barsa otela Suaresa, a Real će Staridža!

Ili to samo madridska štampa pomaže kraljevskom klubu unoseći nemir u svlačionicu Crvenih pred derbi Lige šampiona?

Fudbal 24.09.2014 | 16:45
Liverpulski horor: Barsa otela Suaresa, a Real će Staridža!

Uprava madridskog Reala kao jedan og glavnih ciljeva za sledeće leto zacrtala je dovođenje krilnog napadača Liverpula Rahima Sterlinga, prenela je Marka.

Sterlingovi pregovori sa čelnicima engleskog kluba oko novog ugovora su „zapali u ćorsokak“, što će Real pokušati da iskoristi i dovede talentovanog igrača, koji trenutno zarađuje 300.00 funti sedmično i ugovorom je vezan za Enfild do 2017.

No, kad Florentino Perez nakog nanišani obično ga i dovede. Tako je u poslednjih nekoliko prelaznih rokova bilo sa Modrićem, Bejlom, Rodrigezom, Krosom, Navasom, pa se u tabor petostrukog evropskog prvaka uvukla bojazan da bi isti slučaj mogao da bude i sa Sterlingom. On ima 19 godina, a prošle sezone za Liverpul je odigrao 37 utakmica i postigao deset golova.

Sterling je do sada za reprezentaciju Engleske upisao devet mečeva, ali još nije bio strelac.

Bio je član tima na letošnjem Mundijalu, a Gordi Albion je takmičenje završio u grupnoj fazi.

Eventualni odlazak Sterlinga bio bi ogroman udarac za ekipu Brendana Rodžersa koja je letos ostala bez Luisa Suareza, koji je dugo bio meta Real Madrida, ali je završio u Barseloni.

Doduše, čitava priča može se posmatrati i iz sledećeg ugla: Real i Liverpul su rivali u B grupi Lige šampiona, pa je ovo pokušaj madridske štampe naklonjene šampionu Evrope da uzdrma redove rivala koji se muči ove sezone o čemu svedoči i na mišiće izvojevan prolaz u narednu rundu Liga kupa, posle maratonske serije penala protiv Midlzbroa. Mečevi Liverpula i Reala na programu su 22. oktobra u Engleskoj i 4. novembra u Španiji.

Komentari / 0

Ostavite komentar