Невил о Миланичу на клупи Лидса...

"Сама чињеница да је управа Лидса морала да доведе тренера из Словеније и почетника, тог Миланича, за којег ја никад нисам чуо, невероватна је", поручио је бивши дефанзивац.

Фудбал 24.09.2014 | 16:00
Невил о Миланичу на клупи Лидса...

Вест да ће бивши играч Партизана и некадашњи репрезентативац СФРЈ и Словеније Дарко Миланич преузети кормило Лидса поздравили су сви фудбалски критичари из бивше Југославије. Међутим, изгледа да на Острву нису баш тако велике ентузијасте по питању ангажмана доскорашњег тренера Штурма. Посебно не дугогодишњи члан репрезентације Енглеске, Манчестер јунајтеда и Евертона, Фил Невил, који само што није извређао 46-годишњег стручњака.

"Оно што ја имам да кажем је – срамота! Сама чињеница да је управа Лидса морала да доведе тренера из Словеније и почетника, тог Миланича, за којег ја никад нисам чуо, невероватна је", одбрусио је Невил.

"У Нилу Редферну (дојучерашњи вршилац дужности прим. аут.), Лидс је имао тренерски квалитет и искуство, неког ко познаје Лидс. Он је неко ко жели да гура играче из Лидсове школе у игру. Редферн врло добро познаје прилике у енглеском фудбалу, јер је ту већ ко зна колико година. Чињеница да је Миланич њега заменио... По мени то је јако глуп потез управе Лидса", закључио је Невил.

Коментари / 0

Оставите коментар