Nevil o Milaniču na klupi Lidsa...

"Sama činjenica da je uprava Lidsa morala da dovede trenera iz Slovenije i početnika, tog Milaniča, za kojeg ja nikad nisam čuo, neverovatna je", poručio je bivši defanzivac.

Fudbal 24.09.2014 | 16:00
Nevil o Milaniču na klupi Lidsa...

Vest da će bivši igrač Partizana i nekadašnji reprezentativac SFRJ i Slovenije Darko Milanič preuzeti kormilo Lidsa pozdravili su svi fudbalski kritičari iz bivše Jugoslavije. Međutim, izgleda da na Ostrvu nisu baš tako velike entuzijaste po pitanju angažmana doskorašnjeg trenera Šturma. Posebno ne dugogodišnji član reprezentacije Engleske, Mančester junajteda i Evertona, Fil Nevil, koji samo što nije izvređao 46-godišnjeg stručnjaka.

"Ono što ja imam da kažem je – sramota! Sama činjenica da je uprava Lidsa morala da dovede trenera iz Slovenije i početnika, tog Milaniča, za kojeg ja nikad nisam čuo, neverovatna je", odbrusio je Nevil.

"U Nilu Redfernu (dojučerašnji vršilac dužnosti prim. aut.), Lids je imao trenerski kvalitet i iskustvo, nekog ko poznaje Lids. On je neko ko želi da gura igrače iz Lidsove škole u igru. Redfern vrlo dobro poznaje prilike u engleskom fudbalu, jer je tu već ko zna koliko godina. Činjenica da je Milanič njega zamenio... Po meni to je jako glup potez uprave Lidsa", zaključio je Nevil.

Komentari / 0

Ostavite komentar