Нема 'бежаније', слиједи Бежанија!

"Наше амбиције су максималне, желимо трофеј", поручује Николић који ће на Врачару, вероватно, извести Којића и Фофану у напад.

Фудбал 23.09.2014 | 17:15
Нема 'бежаније', слиједи Бежанија!

За црно-беле је Куп исто што и Лига Европе и Суперлига.

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да црно-бели утакмицом са Бежанијом у Купу настављају тешку серију гостовања у којој желе да забележе све победе.
"Следи нам друго од пет тешких везаних гостовања. Куп је специфично такмичење у којем увек има изненађења на старту зато морамо да будемо опрезни. Бежанија је клуб који изузетно поштујем, стабилан су прволигаш, а својеверемено су играли Суперлигу. Ипак, наше амбиције су максималне, желимо трофеј", рекао је Николић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Тренер Партизана најавио је да ће на терен извести јак састав, али да ће покушати да одмори неке играче који су "ровити". Према његовим речима, после данашњег тренинга видеће каква је укупна здравствена ситуација у тиму и додао да би шансу могли да добију Којић и Фофана.

Он је истакао да му избор тима компликује и то што се не зна да ли ће се за викенд играти првенствено коло због Параде поноса.

"Не знам каква је ситуација што се тога тиче, није то мој домен посла, како буде свим клубовима, биће и нама. Било би добро да што пре сазнамо одлуку, мада сам свестан ситуације и знам да о томе не одлучују фудбалски органи", рекао је Николић.

Николић је казао да екипа физички добро изгледа, али да ритам утакмица оставља последице.

"Да бисмо дошли до великих циљева морамо да верујем у себе, то је тешко, али не и неизводиљиво. Верујем да ако наставимо овако, можда можемо да будемо успешни на сва три фронта", поручио је Николић.

Новинаре је интересовао и коментар на чињеницу да ће Партизан у следећем првенственом колу дочекати ОФК Београд на Врачару, јер су "романтичари" одбили замену домаћинства. Терен на стадиону Партизана тренутно није у функцију због замене травнате подлоге за утакмице Србије у квалификацијама за првенство Европе и наставак Лиге Европе.

"Очекивао сма такву одлуку ОФК Београда и чињеница је да ћемо имати једну утакмицу мање код куће у односу на остале клубове. Можда ће то бити прилика да наши навијачи напуне стадион на Врачару и тако ОФК Београду додатно отежају ситуацију".

Утакмица Бежанија - Партизан одиграће се у среду од 16 сати, такође на стадиону Обилића због безбедносних разлога.

Коментари / 0

Оставите коментар