Радовић у дресу ЦГ или Пољске?!

Српски фудбалер Мирослав Радовић који игра за Легију из Варшаве, одличним партијама вероватно је заслужио позив селектора, али га још нема у репрезентацији.

Фудбал 23.09.2014 | 14:30
Радовић у дресу ЦГ или Пољске?!

Радовић је неколико последњих сезона најбољи је фудбалер пољског шампиона, али ни то није било довољно да се нађе у националном тиму.

У међувремену, неки други савези, пре свега црногорски и пољски, чекају и покушавају да приволе Радовића да игра за њих.

„Та прича траје већ дуже време и искрено више се и не оптерећујем. Знам да сам давно заслужио позив и исто тако знам да су га многи добили који можда и нису били за репрезентацију. Свестан сам ја да се пољска лига мало слабије прати код нас, ипак Лига Европе би требало да буде неко мерило, а ја сам овог лета шест пута био стрелац“, рекао је Радовић за „Вечерње новости“.

Популарни Мире навео је да га нико никада није звао и да не жели лично да се истиче.

„Никада ме нико није звао. Много пријатеља ми каже да бих сигурно имао другачију причу везану за репрезентацију да сам имао бољег менаџера. Знам и да нисам једини играч којег прати оваква судбина, једноставно неком се тако ’заломи’ у каријери и сада више не придајем велики значај томе. Ако буде позива - супер, долазим, ако не буде, шта да се ради, не могу сам себе да позовем“, додао је бивши играч Партизана.

Он је у досадашњем току сезону постигао већ 10 голова (шест у Европи и четири у Пољској), чиме је привукао пажњу многих заинтересованих страна. Он је почетком јануара добио пољско држављанство.

„Имао сам контакте са људима из Црне Горе и врата су ми практично отворена у сваком тренутку. Из разговора овде у Варшави видим да би ме и Пољаци звали под заставу уколико бих изјавио да сам спреман да играм за њихову репрезентацију. А ја чекам...“, закључио је Радовић.

Коментари / 0

Оставите коментар