Бајко иде у Лирс!

Доскорашњи голман Црвене звезде у уторак би требало да потпише уговор са белгијским прволигашем.

Фудбал 23.09.2014 | 08:45
Бајко иде у Лирс!

Бобан Бајковић летос се после 10 година, укључујући бројне позајмице, растао са Црвеном звездом - само физички, јер је више пута изјавио да ће му у клубу са "Маракане" заувек остати "и душа и срце".
Популарни Бајко био је без ангажмана више од три месеца, а када је већ на помолу била тмурна јесен, јавио се стари познаник: Славиша Стојановић!

Словеначки тренер, који је Звезди донео титулу после седам година, довео је Бајковића у Лирс, који је на свом званичном сајту саопштио да је договор о сарадњи у начелу постигнут, а да се у уторак очекује потписивање уговора и стисак руке са спортским директором Томашом Радзинским, некада голгетером Андерлехта, Евертона и, наравно, Лирса.

Бајковић ће у новом клубу остати до краја сезоне, уз опцију продужетка сарадње до јуна 2016.

Стојановић је екипу преузео почетком месеца и на дебију ремизирао са учесником Лиге шампиона, Андерлехтом (2:2), да би минулог викенда доживео дебакл на гостовању Вестерлоу - 6:1.

Лирс је тако остао на самом дну табеле, са пет бодова из осам утакмица.

Када се проанализира табела, њихов проблем није толико у броју примљених голова (17), колико у чињеници да је напад најнеефикаснији у лиги, после Серкл Брижовог.

Наравно, било би пожељно да и одбрана буде мало чвршћа, а видећемо шта на том пољу може да учини Бобан Бајковић.

Коментари / 0

Оставите коментар