Bajko ide u Lirs!

Doskorašnji golman Crvene zvezde u utorak bi trebalo da potpiše ugovor sa belgijskim prvoligašem.

Fudbal 23.09.2014 | 08:45
Bajko ide u Lirs!

Boban Bajković letos se posle 10 godina, uključujući brojne pozajmice, rastao sa Crvenom zvezdom - samo fizički, jer je više puta izjavio da će mu u klubu sa "Marakane" zauvek ostati "i duša i srce".
Popularni Bajko bio je bez angažmana više od tri meseca, a kada je već na pomolu bila tmurna jesen, javio se stari poznanik: Slaviša Stojanović!

Slovenački trener, koji je Zvezdi doneo titulu posle sedam godina, doveo je Bajkovića u Lirs, koji je na svom zvaničnom sajtu saopštio da je dogovor o saradnji u načelu postignut, a da se u utorak očekuje potpisivanje ugovora i stisak ruke sa sportskim direktorom Tomašom Radzinskim, nekada golgeterom Anderlehta, Evertona i, naravno, Lirsa.

Bajković će u novom klubu ostati do kraja sezone, uz opciju produžetka saradnje do juna 2016.

Stojanović je ekipu preuzeo početkom meseca i na debiju remizirao sa učesnikom Lige šampiona, Anderlehtom (2:2), da bi minulog vikenda doživeo debakl na gostovanju Vesterlou - 6:1.

Lirs je tako ostao na samom dnu tabele, sa pet bodova iz osam utakmica.

Kada se proanalizira tabela, njihov problem nije toliko u broju primljenih golova (17), koliko u činjenici da je napad najneefikasniji u ligi, posle Serkl Brižovog.

Naravno, bilo bi poželjno da i odbrana bude malo čvršća, a videćemo šta na tom polju može da učini Boban Bajković.

Komentari / 0

Ostavite komentar