Партизан без трофеја у Француској

Асвел рутински савладао црно-беле у финалу "Апарт сити купа", одиграног у Монпељеу - 80:64 (22:13, 17:14, 18:14, 23:23).

Кошарка 22.09.2014 | 16:08
Партизан без трофеја у Француској

Кошаркаши Партизана нису успели да понове добру партију из суботњег меча са Ортезом, мада је и противник био знатно јачи него 24 сата раније - Асвел ће од уторка играти квалификације за Евролигу.

Екипа коју предводе репрезентативац Француске Едвин Џексон и троструки шампион Европе Дејвид Андерсен, већ у првим минутима је стекао двоцифрену предност (15:5), а у финишу друге четвртине повисио на рекордних 39:18.

Победник утакмице и турнира већ тада је био практично познат.

Црно-бели су смогли снаге да ухвате прикључак, постигавши 14 поена заредом (39:34 у 25. минуту), али је Асвел убрзо узвратио серијом од 13:2 и одбио тај напад.

У последњој четвртини играло се за част, коју је тројкама чувао новајлија Едо Мурић.

Ипак, на другој страни је подједнако шутерски расположен био Тревис Бадер, па клуб којим председава Тони Паркер није дозволио Партизану да приђе на једноцифрен заостатак.

Првак Србије ће до почетка нове сезоне имати још две јаке провере, у Пиониру против миланског Арманија. Прва утакмица биће затворена за јавност, док ће се друга играти у присуству публике.

Коментари / 0

Оставите коментар