Србин опљачкао Мануела Нојера!

У Минхену је ухапшен српски држављанин који се сумњичи за више стотина пљачки и разбојништава, међу којима је и упад у кућу фудбалера Бајерна Мануела Нојера.

Свијет 19.09.2014 | 21:41
Србин опљачкао Мануела Нојера!

Дрски лопов однео је познатом спортисти накит и сатове, вредне више десетина хиљада евра. Један од Нојерових ручних сатова пронађен је у Шапцу.

Према незваничним информацијама накити и сатови су пронађени у акцији немачке полиције код девојке овог разбојника која живи у граду у Мачви.

На територији Шапца пронађен је део накита као и сатови који припадају Нојеру. Када полиција буду завршиле посао тачно ће се знати ко је све био мета дрских лопова.
Иначе пре неколико месеци припадници полиције Србије, Немачке и Швајцарске ухапсили су вишечлану криминалну групу која се бавила пљачкама јувелирница и златара по западној Европи.

У координацији са Тужилаштвом за организовани криминал, априла ове године у Србији припадници МУП Србије ухапсили су четворку која се сумњичи да је организовала ову пљачкашку дружину од 18 чланова.

Према неким проценама, овај српски држављанин родом из мачванског краја иза себе је имао скоро хиљаду упада у станове и куће из којих је односио драгоцености. У овом тренутку немачка полиција ради на идентификовању свих тих објеката и проналажењу украдених ствари.

Први голман минхенског бајерна Нојер нашао се на мети лопова новембра 2011. године. Тамошњи медији су објавили да је фудбалер опљачкан док је спавао, а поред њега је била девојка Катрин. разбојник је ушао кроз прозор и однео више хиљада евра, накит и сатове.

На мети лопова били су и Патрик Хелмес некадашњи играч Бајера из Леверкузена и Волфсбурга коме је из гараже украден порше. Бивши ас Шалкеа Иван Ракитић, сада првотимац Барселоне који је остао без ствари вредних десетине хиљада евра до бившег тренера репрезентације Грчке Ота Рехагела.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Патриота

20.09.2014 07:27

А наслов сте изабрали;лопов је лопов био он Србин, Хрват, Муслиман, Шиптар па и мој брат... ту нема разлике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нина

20.09.2014 22:01

Нагласите да је СРБИН...остали своје крију а ви се хвалите и црните нас...СРАМОТА ЗА НАС СРБЕ СВОЈ ПРОТИВ СВОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

21.09.2014 10:30

Нек су објавили и треба тако стара је пословица цисти прво своје двористе

ОДГОВОРИТЕ