Отац и син погинули јурећи лопова

У тешкој саобраћајној несрећи, код села Глоговац код Јагодине, погинули А.И (40) и Љ.И (63) из Дражмировца, када је њихово возило ударило у бетонски електрични стуб.

Србија 19.09.2014 | 17:44
Отац и син погинули јурећи лопова

"Саобраћајна несрећа у којој су два лица смртно страдала, догодила се синоћ око 19 часова на државном путу другог А реда број 186 Јагодина - Глоговац код села Глоговац", рекла је портпарол Полицијске управе у Јагодини Ана Милојевић.

Возило јагодинских регистарских ознака које се кретало из села Дражморовац према Глоговцу је слетело са пута ударило у бетноски електрични стуб и преврнуло се. Возач А.И и путник у возИлу Љ. И обојица из села Дражмироавц, смртно су настрадали на месту несреће, објаснила је Милојевић.

"Новости"пишу да је реч о Љубиши и Александру Ивановић. такође, лист преноси изјаве мештана Дражимировца да је Иваноовићима учетвртакнеко украо дрва из забрана и да су они колима кренули за разбојником.

"Несрећа се догодила када су кренули за тим човеком својим аутомобилом "рено лагуна" окко 19 часова.
Александар је, у претицању, закачио банкину, изгубио контролу над воланом и ударио у електрични бетонски стуб, што је изазвало нестанак струје у селу. Александар је непосредно после удеса давао знаке живота, али је врло брзо издахнуо, док је Љубиша остао на месту мртав", препричавају сељани.

Коментари / 0

Оставите коментар