Otac i sin poginuli jureći lopova

U teškoj saobraćajnoj nesreći, kod sela Glogovac kod Jagodine, poginuli A.I (40) i LJ.I (63) iz Dražmirovca, kada je njihovo vozilo udarilo u betonski električni stub.

Srbija 19.09.2014 | 17:44
Otac i sin poginuli jureći lopova

"Saobraćajna nesreća u kojoj su dva lica smrtno stradala, dogodila se sinoć oko 19 časova na državnom putu drugog A reda broj 186 Jagodina - Glogovac kod sela Glogovac", rekla je portparol Policijske uprave u Jagodini Ana Milojević.

Vozilo jagodinskih registarskih oznaka koje se kretalo iz sela Dražmorovac prema Glogovcu je sletelo sa puta udarilo u betnoski električni stub i prevrnulo se. Vozač A.I i putnik u vozIlu Lj. I obojica iz sela Dražmiroavc, smrtno su nastradali na mestu nesreće, objasnila je Milojević.

"Novosti"pišu da je reč o Ljubiši i Aleksandru Ivanović. takođe, list prenosi izjave meštana Dražimirovca da je Ivanoovićima učetvrtakneko ukrao drva iz zabrana i da su oni kolima krenuli za razbojnikom.

"Nesreća se dogodila kada su krenuli za tim čovekom svojim automobilom "reno laguna" okko 19 časova.
Aleksandar je, u preticanju, zakačio bankinu, izgubio kontrolu nad volanom i udario u električni betonski stub, što je izazvalo nestanak struje u selu. Aleksandar je neposredno posle udesa davao znake života, ali je vrlo brzo izdahnuo, dok je Ljubiša ostao na mestu mrtav", prepričavaju seljani.

Komentari / 0

Ostavite komentar