Американац убио кћерку и шесторо унучади, па себе

Мушкарац с Флориде убио је у својој кући кћерку и шесторо унучади прије него је починио самоубиство, објавила је локална полиција, преносе амерички медији.

Свијет 19.09.2014 | 13:03
Американац убио кћерку и шесторо унучади, па себе

Доналд Спирит назвао је 911 и упуцао се након што је на мјесто злочина стигао шерифов замјеник, изјавио је Роберт Шулц, шериф округа.Сви у кући су убијени, рекао је шериф и додао да је најстарије дијете имало десет година, а најмлађе три мјесеца. Злочин се догодио код Бела, градића с око пар стотина становника око 56 километара западно од Геинсвила.

Спирит је због кривичних дјела отприје био познат полицији, рекао је Шулц. Није желио да открије зашто,  полиција је више пута била у Спиритовој кући.

Како јавља локална телевизија 2001. године убио је осмогодишњег сина. Радило се о несрећи у лову.Окружни шериф Роберт Шулц на конференцији за медије открио је идентитете жртви - ради се о 28-годишњој Лорен Спирит, 11-годишњем Калебу, 9-годишњој Кајли, 8-годишњем Џонатану, 5-годишњој Дестини, 4-годишњем Брендон и Елен, која је рођена прије три мјесеца.

Открио је и како је Дон Спирит био једини осумњичени за овај злочин, будући да је у кући с унуцима био сам те да већ има криминални досје.

У фебруару 2006. године је ухапшен је због илегалног посједовања оружја.Није откривен  мотив напада, али шериф тврди да је полиција у кући у којој се догодила убиства полиција у прошлости неколико пута морала интервенисати."Још увијек имамо много неодговорених питања, а многа од њих заувијек ће остати без одговора", казао је шериф.

Коментари / 0

Оставите коментар