Страшно! Реал одустаје од своје дјеце!

Реал Мадрид је познат по лошем односу према продуктима своје омладинске школе фудбала, често и најталентованији клинци не добију шансу, или одиграју само неколико утакмица у вољеном дресу и онда напусте клуб.

Фудбал 19.09.2014 | 15:15
Страшно! Реал одустаје од своје дјеце!

Али сада је Реал у потпуности признао свету да га не занима своја омладинска школа и да ће се Мадриђани и у будућности ослањати на куповину светских звезда јер је председник клуба Флорентино Перез открио члановима европског гиганта да планира укидање неких тимова млађих селекција.

Доста селекција из најмлађих категорија ће бити спојено, а верује се да ће тако у клубу остати само најбољи играчи и да ће њима моћи да се посвети довољна пажња. Ипак, главни мотив је смањење трошкова омладинске школе који сада износе око 20.000.000 евра, а то и није нека сума за клуб који има приходе као актуелни шампион Европе.

Притом се разматра могућност да се споје Кастиља и Реал Ц, односно други и трећи тим Краљевског клуба.

Флорентино Перез треба само да се подсети дешавања из комшијског дворишта и да види да ова одлука може лако да му се обије о главу јер је нешто слично урадио Атлетико и тако изгубио Раула Гонзалеса који је касније постао легенда Реала.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

19.09.2014 13:47

СТРАСНО!!!

ОДГОВОРИТЕ