Strašno! Real odustaje od svoje djece!

Real Madrid je poznat po lošem odnosu prema produktima svoje omladinske škole fudbala, često i najtalentovaniji klinci ne dobiju šansu, ili odigraju samo nekoliko utakmica u voljenom dresu i onda napuste klub.

Fudbal 19.09.2014 | 15:15
Strašno! Real odustaje od svoje djece!

Ali sada je Real u potpunosti priznao svetu da ga ne zanima svoja omladinska škola i da će se Madriđani i u budućnosti oslanjati na kupovinu svetskih zvezda jer je predsednik kluba Florentino Perez otkrio članovima evropskog giganta da planira ukidanje nekih timova mlađih selekcija.

Dosta selekcija iz najmlađih kategorija će biti spojeno, a veruje se da će tako u klubu ostati samo najbolji igrači i da će njima moći da se posveti dovoljna pažnja. Ipak, glavni motiv je smanjenje troškova omladinske škole koji sada iznose oko 20.000.000 evra, a to i nije neka suma za klub koji ima prihode kao aktuelni šampion Evrope.

Pritom se razmatra mogućnost da se spoje Kastilja i Real C, odnosno drugi i treći tim Kraljevskog kluba.

Florentino Perez treba samo da se podseti dešavanja iz komšijskog dvorišta i da vidi da ova odluka može lako da mu se obije o glavu jer je nešto slično uradio Atletiko i tako izgubio Raula Gonzalesa koji je kasnije postao legenda Reala.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

19.09.2014 13:47

STRASNO!!!

ODGOVORITE