Дејо о Пипу Инзагију и новом Милану

"До сада је примио превише голова, а у Италији побеђује онај који прима мање голова, тако да овај аспект мора да побољша", поручује Савићевић.

Фудбал 19.09.2014 | 12:30
Дејо о Пипу Инзагију и новом Милану

Милан је коначно отворио сезону онако како то жели армија навијача Росонера. Легендарни Пипо Инзаги је вратио победнички менталитет у екипу, која је у прва два кола забележила исто толико тријумфа и дели лидерску позицију са Ромом и Јувентусом.

Легендарни ас Милана, Дејан Савићевић, сматра да млади стратег ради добар посао, али мора да побољша још неке детаље у игри.
"Видео сам његове резултате још у омладинском погону, сада води први тим и мислим да је одлично започео. До сада је примио превише голова, а у Италији побеђује тим који прима мање голова, тако да овај аспект мора да се побољша. Пипо има добар менталитет, покушава да постигне гол више од осталих. Мислим да ће успети да пронађе равнотежу", рекао је Дејо за клупски канал.

У Милану се тренутно прича само о мајсторијама Жеремија Менеза, који је право освежење за екипу седмоструког првака Европе.
"Та пета је била гест великог играча. Он је добро играо у Роми, затим и у ПСЖ-у, а у Милану су одлично урадили што су га довели. У дресу Росонера показује све своје квалитете, а пета за мене није била изненађење, очекујем такве ствари од њега."

Дејо сматра да клуб не сме да направи грешку са Ел Шаравијем.
"Прошле године је имао проблема са повредом, он је велики потенцијал и надам се да ће успети да се врати. Он је будућност Милана, Росонери су направили неколико грешака последњих година са играчима као што су Хунтелар и Палоски. Нису имали стрпљења да чекају на њих, надам се да се неће десити исто и са Ел Шаравијем", рекао је Савићевић.

Коментари / 0

Оставите коментар