Dejo o Pipu Inzagiju i novom Milanu

"Do sada je primio previše golova, a u Italiji pobeđuje onaj koji prima manje golova, tako da ovaj aspekt mora da poboljša", poručuje Savićević.

Fudbal 19.09.2014 | 12:30
Dejo o Pipu Inzagiju i novom Milanu

Milan je konačno otvorio sezonu onako kako to želi armija navijača Rosonera. Legendarni Pipo Inzagi je vratio pobednički mentalitet u ekipu, koja je u prva dva kola zabeležila isto toliko trijumfa i deli lidersku poziciju sa Romom i Juventusom.

Legendarni as Milana, Dejan Savićević, smatra da mladi strateg radi dobar posao, ali mora da poboljša još neke detalje u igri.
"Video sam njegove rezultate još u omladinskom pogonu, sada vodi prvi tim i mislim da je odlično započeo. Do sada je primio previše golova, a u Italiji pobeđuje tim koji prima manje golova, tako da ovaj aspekt mora da se poboljša. Pipo ima dobar mentalitet, pokušava da postigne gol više od ostalih. Mislim da će uspeti da pronađe ravnotežu", rekao je Dejo za klupski kanal.

U Milanu se trenutno priča samo o majstorijama Žeremija Meneza, koji je pravo osveženje za ekipu sedmostrukog prvaka Evrope.
"Ta peta je bila gest velikog igrača. On je dobro igrao u Romi, zatim i u PSŽ-u, a u Milanu su odlično uradili što su ga doveli. U dresu Rosonera pokazuje sve svoje kvalitete, a peta za mene nije bila iznenađenje, očekujem takve stvari od njega."

Dejo smatra da klub ne sme da napravi grešku sa El Šaravijem.
"Prošle godine je imao problema sa povredom, on je veliki potencijal i nadam se da će uspeti da se vrati. On je budućnost Milana, Rosoneri su napravili nekoliko grešaka poslednjih godina sa igračima kao što su Huntelar i Paloski. Nisu imali strpljenja da čekaju na njih, nadam se da se neće desiti isto i sa El Šaravijem", rekao je Savićević.

Komentari / 0

Ostavite komentar