Миливојевић сјајан у побједи над Атлетиком!

Српски фудбал после дуго времена има хероја у Лиги шампиона. Лука Миливојевић је био најбољи на терену у победи Олимпијакоса над прваком Шпаније и вицешампионом Европе Атлетиком из Мадрида.

Фудбал 18.09.2014 | 22:30
Миливојевић сјајан у побједи над Атлетиком!

Оно што нарочито импонује је чињеница да је претрчао невероватних 16,8 километара у неочекиваној победи тима из Атине од 3:2.

- Једноставно, понела ме је игра. А играли смо одлично и дошли до велике победе - прва је реакција Миливојевића у изјави за “Блиц”

Некадашњи везиста Црвене звезде играо је свих 90 минута и имао сјајан учинак - зауставио је машинерију Дијега Симеонеа тамо где је најјача, у везном реду. А наспрам себе је имао Арду Турана, Кокеа, Габија, Раула Гарсију...

- После дуго времена ово је заиста леп тренутак за мене. Учествовао сам много више у оф­ан­зиви мог тима. Такође много значи када им­ате подршку тренера, а и систем игре ми изузетно одговара. Учинак од два начињена фаула и десет тачних од десет упућених пасова сведочи да је Миливојевић био сјајан.

- У Атини је завладала еуфорија. Међутим ми смо на земљи. Јувентус и Атлетико су и даље фаворити у групи, а на нама је да учинимо шта можемо да им помрсимо рачуне. Доста напрадујемо у игри и спремни смо за тешке дуеле. О томе говори и чињеница да смо један гол Атлетику дали из уиграна акције - објашњава Лука.

Оспоравали су Луку Миливојевића у Андерлехту и лако га се одрекли током лета, али је бивши везиста Црвене звезде показао какав квалитет има.

- Одлично сам примљен у Атини. Лепо је када вас сви препознају, ту је и чињеница да је ово братски клуб са Звездом... У Бриселу је све то знатно хладније. Ипак, без обзира на навијаче и подршку, терен је једино мерило - закључио је Миливојевић.

Коментари / 0

Оставите коментар