Milivojević sjajan u pobjedi nad Atletikom!

Srpski fudbal posle dugo vremena ima heroja u Ligi šampiona. Luka Milivojević je bio najbolji na terenu u pobedi Olimpijakosa nad prvakom Španije i vicešampionom Evrope Atletikom iz Madrida.

Fudbal 18.09.2014 | 22:30
Milivojević sjajan u pobjedi nad Atletikom!

Ono što naročito imponuje je činjenica da je pretrčao neverovatnih 16,8 kilometara u neočekivanoj pobedi tima iz Atine od 3:2.

- Jednostavno, ponela me je igra. A igrali smo odlično i došli do velike pobede - prva je reakcija Milivojevića u izjavi za “Blic”

Nekadašnji vezista Crvene zvezde igrao je svih 90 minuta i imao sjajan učinak - zaustavio je mašineriju Dijega Simeonea tamo gde je najjača, u veznom redu. A naspram sebe je imao Ardu Turana, Kokea, Gabija, Raula Garsiju...

- Posle dugo vremena ovo je zaista lep trenutak za mene. Učestvovao sam mnogo više u of­an­zivi mog tima. Takođe mnogo znači kada im­ate podršku trenera, a i sistem igre mi izuzetno odgovara. Učinak od dva načinjena faula i deset tačnih od deset upućenih pasova svedoči da je Milivojević bio sjajan.

- U Atini je zavladala euforija. Međutim mi smo na zemlji. Juventus i Atletiko su i dalje favoriti u grupi, a na nama je da učinimo šta možemo da im pomrsimo račune. Dosta napradujemo u igri i spremni smo za teške duele. O tome govori i činjenica da smo jedan gol Atletiku dali iz uigrana akcije - objašnjava Luka.

Osporavali su Luku Milivojevića u Anderlehtu i lako ga se odrekli tokom leta, ali je bivši vezista Crvene zvezde pokazao kakav kvalitet ima.

- Odlično sam primljen u Atini. Lepo je kada vas svi prepoznaju, tu je i činjenica da je ovo bratski klub sa Zvezdom... U Briselu je sve to znatno hladnije. Ipak, bez obzira na navijače i podršku, teren je jedino merilo - zaključio je Milivojević.

Komentari / 0

Ostavite komentar