Звезда зове сребрног Јовића

Сребрни репрезентативац Србије могао би да настави каријеру на Малом Калемегдану.

Кошарка 17.09.2014 | 18:30
Звезда зове сребрног Јовића

Стефан Јовић никако да се пробуди... Одсањао је најлепши сан у каријери освајањем сребрне медаље на Светском првенству у Шпанији, а сада мерка понуде о томе где ће наставити каријеру.
Јовић каже да су га већ контактирали из Црвене звезда, али да има понуда и из иностранства.

"Како ми је рекао тренер Мирослав Николић реално је да ће се Раднички угасити, тако да сам без клуба. Баш сам добио смс поруку да сам на корак од преласка у Црвену звезду. Али, нико од менаџера ми још увек није рекао ништа конкретно. Знам за интересовање црвено–белих, али још увек нису почели конкретни преговори. Постоје и неке опције да одем у иностранство, тако да ће се веома брзо знати епилог. Према последњим информацијама до знаћу где идемдо краја недеље", изјавио је за "Журнал" Јовић.

Он не крије да навија за Звезду, а подршка коју ју је пружио том клубу на друштвеним мрежама коштала га је својевремено и капитенске траке Радничког. Ипак, Јовић каже да ће одлука о томе где ће играти зависити од неких других ствари.

"Од малих ногу сам уз Црвену звезду, увек сам више волео те ведрије боје. Али, што се тиче тог случаја око траке, то није била подршка Звезди, већ нека интерна шала са друговима из основне школе. Ипак, то је сада мање битно. Битније ми је да пронађем клуб у којем ћу имати доста простора и прилику да даље напредујем. Нема дилеме да је Евролига примамљива, али кључно је да имам простора", додао је талентовани бек репрезентације Србије.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дејанпд

17.09.2014 19:54

Ово на крају звучи као правдање. А велика је штета ако не оде у звезду, простора ће сíгурно бити,тим игра на 4 фронта, пуно је утакмица и то каквих утакмица, биће са својима,агиграти Евролигу. Највеца би греска била отици вани у екипу пуну звјезда. Навијас за Звезду, зелис играти, пуна дворана, јаке утакмице, пара има, а и код куце си-у Србији вицесампиону свјета!

ОДГОВОРИТЕ