Типса се опоравља након операције

"Агонији са повредом као да нема краја, ужасан је осећај када живите у неизвесности и нико не може да вам гарантује исход".

Тенис 17.09.2014 | 10:45
Типса се опоравља након операције

Српски тенисер Јанко Типсаревић успешно је оперисао бенигни тумор који се јавио као последица повреде стопала. Типса не игра већ 11 месеци због проблема са повредом пете, а вишемесечне различите терапије нису уродиле плодом, па је први пут подвргнут операцији у јуну. Ипак, након опоравка, повреда се вратила у виду новог бенигног тумора.

"У јуну месецу сам оперисао фиброматозу (бенигни тумор) на левој нози у петном делу након чега је опоравак ишао својим током у жељеном смеру. Међутим, када је требало да почнем поново да ходам појавила се нова на месту поред оперисаног дела. Оперисан сам у Франкфурту, и чврсто верујем да ће овај пут заиста све бити у реду", рекао је Типсаревић.

Он је додао да је проблем са фиброматозом то што она стално може да се враћа.

"Агонији са повредом као да нема краја, ужасан је осећај када живите у неизвесности и нико не може да вам гарантује исход. Најтеже за једног спортисту је кад не зна када ће стати на терен. Мој тим и ја смо урадили све што је у нашој моћи и што сматрамо да је најбоље за мој опоравак, остаје ми да чврсто верујем у излечење. Неописив је осећај колико ми недостаје тенис", признао је српски тенисер.

Коментари / 0

Оставите коментар