Tipsa se oporavlja nakon operacije

"Agoniji sa povredom kao da nema kraja, užasan je osećaj kada živite u neizvesnosti i niko ne može da vam garantuje ishod".

Tenis 17.09.2014 | 10:45
Tipsa se oporavlja nakon operacije

Srpski teniser Janko Tipsarević uspešno je operisao benigni tumor koji se javio kao posledica povrede stopala. Tipsa ne igra već 11 meseci zbog problema sa povredom pete, a višemesečne različite terapije nisu urodile plodom, pa je prvi put podvrgnut operaciji u junu. Ipak, nakon oporavka, povreda se vratila u vidu novog benignog tumora.

"U junu mesecu sam operisao fibromatozu (benigni tumor) na levoj nozi u petnom delu nakon čega je oporavak išao svojim tokom u željenom smeru. Međutim, kada je trebalo da počnem ponovo da hodam pojavila se nova na mestu pored operisanog dela. Operisan sam u Frankfurtu, i čvrsto verujem da će ovaj put zaista sve biti u redu", rekao je Tipsarević.

On je dodao da je problem sa fibromatozom to što ona stalno može da se vraća.

"Agoniji sa povredom kao da nema kraja, užasan je osećaj kada živite u neizvesnosti i niko ne može da vam garantuje ishod. Najteže za jednog sportistu je kad ne zna kada će stati na teren. Moj tim i ja smo uradili sve što je u našoj moći i što smatramo da je najbolje za moj oporavak, ostaje mi da čvrsto verujem u izlečenje. Neopisiv je osećaj koliko mi nedostaje tenis", priznao je srpski teniser.

Komentari / 0

Ostavite komentar