Шпански медији огорчени испадањем!

Шпански медији и јавност оштро су критиковали одлуку својих најбољих тенисера који су одлучили прескочити сусрет за опстанак у Свјетској групи Дејвис купа у Бразилу протеклог викенда, што је резултирало поразом и испадањем из Свјетске групе по први пут након 1996. године.

Тенис 16.09.2014 | 23:00
Шпански медији огорчени испадањем!

Шпанци су на двобој против Бразила у Сао Пауло допутовали без већине својих најбољих играча. Што због повреда, што због других разлога, шпански селектор Карлос Моја није могао рачунати на Рафаела Надала, Давида Ферера, Фелисијана Лопеса, Томија Робреда, Николаса Алмагра и Фернанда Вердаска.

" То је несхватљиво, бити потпуно неосјетљив у тренутку када су сви требали помоћи. Навијачима је посебно неугодно видјети како су Фелисијано Лопес, Томи Робредо и Пабло Карено игрању у Дејвис купу претпоставили наступе на мањим турнирима ове седмице. То је посебно наштетило имиџу Дејвис куп селектора Карлоса Моје, који је свима њима био идол и којег су сви жељели видјети на клупи, објавила је Марка у свом коментару.

Ел Мундо је нагласио како је Шпанија дотакла дно, наглашавајући чињеницу како Шпанија има 12 играча међу 100 најбољих, али није међу 16 најбољих репрезентација свијета.

Коментари / 0

Оставите коментар