Лепа Брена: Боба ме је вратио у живот!

Певачица каже да јој је супруг био највећа подршка када је поломила руке и да су се тада међу њима родиле нове емоције.

Србија 16.09.2014 | 20:56
Лепа Брена: Боба ме је вратио у живот!

- Боба је спавао поред мене на столици. Дође ми да се расплачем - почела је разговор за „Блиц“ Лепа Брена (54) када су јој се очи напуниле сузама. Након неколико тренутака паузе, наставили смо разговор, али јој је и даље глас подрхтавао...

- Знате, или имате неког ко вам је животни пријатељ или га просто немате. Неће баш свако да лежи поред вас и да спава у столици, да вам придржава кашику и да вас храни, да вам спрема... Јако ми је тешко док причам (плач)... Постоји много ствари у којима се он и ја заиста разилазимо и око којих се расправљамо, али имати партнера који живи за вас и који дише за вас, имати такву врсту пожртвованости - то нема цену - каже певачица и наставља причу о свом супругу.
 
- Боба је јак и увек све држи у себи. Никада није рекао: „Знаш шта, ја не могу више! Ја сам пукао!“. Увек је био ту. Све док мене не постави на ноге и док не види да сам ја добро, он нигде не иде. Тек када ја почнем да се свађам, он каже: „Знаш шта, видим да си оздравила. Идем ја сада да се посветим мало себи“ - смех се вратио певачици на лице и наставила је у мало ведријем тону. - Или сте борац или нисте. Ја паднем, устанем, обришем колена, ставим завој и кренем даље. Имам породицу, посао, публику... имам толико разлога да будем срећна - каже Брена, којој се руке нису још скроз опоравиле.
 
- Један део руке апсолутно ми је непокретан. Могу само да узмем чашу, да попијем кафу... Имам дугачке нокте на десној руци, што показује да не радим њом ништа. На левој немам, јер је само она активна - кроз смех завршава причу певачица која је решила да мало успори животни темпо.

- Мушкарци иду на фудбалске утакмице, вичу, урлају, деру се... трче или раде нешто много агресивније. Ја мозак искључујем медитацијом и јогом. А свакодневно ми долази и физијатар па два сата радимо вежбе - каже Лепа Брена.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

сссс

16.09.2014 19:18

Пуно здравља и још хитова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хоки

16.09.2014 21:21

Јој јеси се погузвала ко најлон кеса!! Сад је брена без лепо!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

16.09.2014 21:54

Ох Фахрето... немој висе ици на ботокс

ОДГОВОРИТЕ
Name

м.в. 16.09.3014

17.09.2014 05:21

Имаш ли ти жено огледало видиш ли ти на шта личиш

ОДГОВОРИТЕ
Name

вики

17.09.2014 09:59

Ма то није Лепа Брена

ОДГОВОРИТЕ