Lepa Brena: Boba me je vratio u život!

Pevačica kaže da joj je suprug bio najveća podrška kada je polomila ruke i da su se tada među njima rodile nove emocije.

Srbija 16.09.2014 | 20:56
Lepa Brena: Boba me je vratio u život!

- Boba je spavao pored mene na stolici. Dođe mi da se rasplačem - počela je razgovor za „Blic“ Lepa Brena (54) kada su joj se oči napunile suzama. Nakon nekoliko trenutaka pauze, nastavili smo razgovor, ali joj je i dalje glas podrhtavao...

- Znate, ili imate nekog ko vam je životni prijatelj ili ga prosto nemate. Neće baš svako da leži pored vas i da spava u stolici, da vam pridržava kašiku i da vas hrani, da vam sprema... Jako mi je teško dok pričam (plač)... Postoji mnogo stvari u kojima se on i ja zaista razilazimo i oko kojih se raspravljamo, ali imati partnera koji živi za vas i koji diše za vas, imati takvu vrstu požrtvovanosti - to nema cenu - kaže pevačica i nastavlja priču o svom suprugu.
 
- Boba je jak i uvek sve drži u sebi. Nikada nije rekao: „Znaš šta, ja ne mogu više! Ja sam pukao!“. Uvek je bio tu. Sve dok mene ne postavi na noge i dok ne vidi da sam ja dobro, on nigde ne ide. Tek kada ja počnem da se svađam, on kaže: „Znaš šta, vidim da si ozdravila. Idem ja sada da se posvetim malo sebi“ - smeh se vratio pevačici na lice i nastavila je u malo vedrijem tonu. - Ili ste borac ili niste. Ja padnem, ustanem, obrišem kolena, stavim zavoj i krenem dalje. Imam porodicu, posao, publiku... imam toliko razloga da budem srećna - kaže Brena, kojoj se ruke nisu još skroz oporavile.
 
- Jedan deo ruke apsolutno mi je nepokretan. Mogu samo da uzmem čašu, da popijem kafu... Imam dugačke nokte na desnoj ruci, što pokazuje da ne radim njom ništa. Na levoj nemam, jer je samo ona aktivna - kroz smeh završava priču pevačica koja je rešila da malo uspori životni tempo.

- Muškarci idu na fudbalske utakmice, viču, urlaju, deru se... trče ili rade nešto mnogo agresivnije. Ja mozak isključujem meditacijom i jogom. A svakodnevno mi dolazi i fizijatar pa dva sata radimo vežbe - kaže Lepa Brena.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ssss

16.09.2014 19:18

Puno zdravlja i još hitova

ODGOVORITE
Name

Hoki

16.09.2014 21:21

Joj jesi se poguzvala ko najlon kesa!! Sad je brena bez lepo!!

ODGOVORITE
Name

CCCC

16.09.2014 21:54

Oh Fahreto... nemoj vise ici na botoks

ODGOVORITE
Name

m.v. 16.09.3014

17.09.2014 05:21

Imaš li ti ženo ogledalo vidiš li ti na šta ličiš

ODGOVORITE
Name

viki

17.09.2014 09:59

Ma to nije Lepa Brena

ODGOVORITE