Долази Тотенхем, чека га штрајк!

Део запослених у Партизану почео штрајк, други га најављују. Управа обећава исплате у најкраћем року. За два дана у Београд долази Тотенхем.

Фудбал 16.09.2014 | 19:30
Долази Тотенхем, чека га штрајк!

У Хумској нема мира.

У последње време запослени у ФК Партизан користе прилику да пред сваку већу утакмицу изврше притисак на Управу и убрзају исплату заосталих зарада.

За два дана "парном ваљку" у госте долази Тотенхем, а у београдском клубу спомињу се нови штрајкови. За сада из Партизана стижу различите информације, али је сигурно да се нешто кува и да постоји велики проблем.
У данас је најављена обустава рада у Спортском центру "Телеоптик", али и на стадиону у Хумској. МОНДО је у клубу, од извора који није желео да буде именован, добио делимичну потврду да је штрајк ступио на снагу.

Наводно је председник Партизана Драган Ђурић у понедељак био на састанку са запосленима у Земунелу и том приликом им обећао исплате дела плата у петак или понедељак, а остатак до 15. октобра. Исто обећање од генералног секретара Дарка Грубора и члана управе, бившег потпредседника Бранка Ружића добили су и запослени у Хумској.

У међувремену, према нашим сазнањима радници задужени за одржавање главног терена, ипак, су ступили у штрајк. Према информацијама до којих је дошао Моззартспорт, на Телеоптику штрајкују радници задужени за одржавање терене, портири, кувари, конобари, спремачице...


Фудбалери се за сада не оглашавају, за разлику од пре месец дана, када су пред утакмицу са Радничким из Ниша у Суперлиги одбили да тренирају и тако актуелном руководство ставили до знања да су им намере озбиљне.

Убрзо потом, Управа и играчи имали су састанак на којем је договорена динамика исплате зарада. На рачуне свих запослених легао је део новца за половину марта и априла месеца, али после тога уплата више није било.

Коментари / 0

Оставите коментар