Dolazi Totenhem, čeka ga štrajk!

Deo zaposlenih u Partizanu počeo štrajk, drugi ga najavljuju. Uprava obećava isplate u najkraćem roku. Za dva dana u Beograd dolazi Totenhem.

Fudbal 16.09.2014 | 19:30
Dolazi Totenhem, čeka ga štrajk!

U Humskoj nema mira.

U poslednje vreme zaposleni u FK Partizan koriste priliku da pred svaku veću utakmicu izvrše pritisak na Upravu i ubrzaju isplatu zaostalih zarada.

Za dva dana "parnom valjku" u goste dolazi Totenhem, a u beogradskom klubu spominju se novi štrajkovi. Za sada iz Partizana stižu različite informacije, ali je sigurno da se nešto kuva i da postoji veliki problem.
U danas je najavljena obustava rada u Sportskom centru "Teleoptik", ali i na stadionu u Humskoj. MONDO je u klubu, od izvora koji nije želeo da bude imenovan, dobio delimičnu potvrdu da je štrajk stupio na snagu.

Navodno je predsednik Partizana Dragan Đurić u ponedeljak bio na sastanku sa zaposlenima u Zemunelu i tom prilikom im obećao isplate dela plata u petak ili ponedeljak, a ostatak do 15. oktobra. Isto obećanje od generalnog sekretara Darka Grubora i člana uprave, bivšeg potpredsednika Branka Ružića dobili su i zaposleni u Humskoj.

U međuvremenu, prema našim saznanjima radnici zaduženi za održavanje glavnog terena, ipak, su stupili u štrajk. Prema informacijama do kojih je došao Mozzartsport, na Teleoptiku štrajkuju radnici zaduženi za održavanje terene, portiri, kuvari, konobari, spremačice...


Fudbaleri se za sada ne oglašavaju, za razliku od pre mesec dana, kada su pred utakmicu sa Radničkim iz Niša u Superligi odbili da treniraju i tako aktuelnom rukovodstvo stavili do znanja da su im namere ozbiljne.

Ubrzo potom, Uprava i igrači imali su sastanak na kojem je dogovorena dinamika isplate zarada. Na račune svih zaposlenih legao je deo novca za polovinu marta i aprila meseca, ali posle toga uplata više nije bilo.

Komentari / 0

Ostavite komentar