Хил: Фокусирати се на економску ситуацију

Отправник послова америчке Амбасаде у БиХ Николас Хил изјавио је да је за грађане БиХ изузетно важно да изађу на октобарске изборе и изразио наду да ће се гласачи фокусирати прије свега на економску ситуацију.

Босна и Херцеговина 16.09.2014 | 13:01
Хил: Фокусирати се на економску ситуацију

"Надамо се да ће гласачи узети у обзир ситуацију као и бирачи у већини земаља и фокусирати се прије свега на економску ситуацију", рекао је Хил новинарима у Бањалуци.

Он је додао да бирачи треба да се упознају о различитим изборним платформама и одлуче се за странку за коју сматрају да има најбоље шансе да смањи високу стопу незапослености.

Коментаришући посјету предсједника Републике Српске Милорада Додика Москви, Хил је рекао да није упознат о њеним детаљима, али да "она има смисла са позиције Русије у тренутку када руска страна има максималан утицај".

Он је додао да ће након повратка предсједника Српске "бити занимљиво видјети који су споразуми потписани и проучити њихове детаље".

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Василије

16.09.2014 11:09

Ваљда ће ,најпослије,и овај наш народ прогледати,до сада је био слијеп код очију.Добро живи само она неколицина црвеносекташа и њихових дупеувлакача,а народ,из безнађа лежи испред стакленке.Они покрали што се могло покрасти ,стрпали у своје џепове,а тебе ,народе,ко шиша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

контрапункт

16.09.2014 13:01

"Надамо се да ће гласачи узети у обзир ситуацију као и бирачи у већини земаља и фокусирати се прије свега на економску ситуацију", рекао је Хил новинарима у Бањалуци. Исправно.

ОДГОВОРИТЕ