Hil: Fokusirati se na ekonomsku situaciju

Otpravnik poslova američke Ambasade u BiH Nikolas Hil izjavio je da je za građane BiH izuzetno važno da izađu na oktobarske izbore i izrazio nadu da će se glasači fokusirati prije svega na ekonomsku situaciju.

Bosna i Hercegovina 16.09.2014 | 13:01
Hil: Fokusirati se na ekonomsku situaciju

"Nadamo se da će glasači uzeti u obzir situaciju kao i birači u većini zemalja i fokusirati se prije svega na ekonomsku situaciju", rekao je Hil novinarima u Banjaluci.

On je dodao da birači treba da se upoznaju o različitim izbornim platformama i odluče se za stranku za koju smatraju da ima najbolje šanse da smanji visoku stopu nezaposlenosti.

Komentarišući posjetu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika Moskvi, Hil je rekao da nije upoznat o njenim detaljima, ali da "ona ima smisla sa pozicije Rusije u trenutku kada ruska strana ima maksimalan uticaj".

On je dodao da će nakon povratka predsjednika Srpske "biti zanimljivo vidjeti koji su sporazumi potpisani i proučiti njihove detalje".

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Vasilije

16.09.2014 11:09

Valjda će ,najposlije,i ovaj naš narod progledati,do sada je bio slijep kod očiju.Dobro živi samo ona nekolicina crvenosektaša i njihovih dupeuvlakača,a narod,iz beznađa leži ispred staklenke.Oni pokrali što se moglo pokrasti ,strpali u svoje džepove,a tebe ,narode,ko šiša.

ODGOVORITE
Name

kontrapunkt

16.09.2014 13:01

"Nadamo se da će glasači uzeti u obzir situaciju kao i birači u većini zemalja i fokusirati se prije svega na ekonomsku situaciju", rekao je Hil novinarima u Banjaluci. Ispravno.

ODGOVORITE