Ану уздрмао земљотрес!

Ана Ивановић се налази у Токију где је ускоро очекују наступи на тамошњем турниру, али је њене припреме за то такмичење уздрмао један озбиљан земљотрес.

Тенис 16.09.2014 | 14:15
Ану уздрмао земљотрес!

Тло је подрхтавало у Јапану овог уторка, сеизмолози су зебележили да је потрес био 5,6 степени Рихтерове скале, а у згради у коју је смештена српска тенисерка - престали су да раде лифтови.

"Ок, имали смо земљотрес, лифтови не раде, али дефинитивно нећу ићи пешке на 30. спрат после тренинга који је трајао цело јутро :)", написала је Ана Ивановић на Твитеру.

Ану чека изузетно тежак посао на Торај Пан Пацифиц опену у Токију. Постављена је за трећег носиоца и слободна је у првом колу, али би у другом колу могла да игра против двоструке гренд слам шампионке и бивше прве тенисерке света Викторије Азаренке. Азаренка ће у првом колу играти против 43-годишње домаће фавориткиње Кимико Дате-Крум, која је добила специјалну позивницу за овај турнир.

Ако стигне до четвртине финала, Ана би могла да се сретне са Луси Сафаровом која ју је поразила на Ролан Гаросу и од које је изгубила последњих пет мечева, међу којима је и сусрет првог кола овог турнира пре пет година.

Први носилац Анђелика Кербер је потенцијална Анина противница у полуфиналу.

Носиоци у доњој половини жреба, са којима Ана не може да се сретне пре финала, су Каролина Вознијацки, Јелена Јанковић, Сара Ерани и Карла Суарез-Наваро.

Коментари / 0

Оставите коментар