Anu uzdrmao zemljotres!

Ana Ivanović se nalazi u Tokiju gde je uskoro očekuju nastupi na tamošnjem turniru, ali je njene pripreme za to takmičenje uzdrmao jedan ozbiljan zemljotres.

Tenis 16.09.2014 | 14:15
Anu uzdrmao zemljotres!

Tlo je podrhtavalo u Japanu ovog utorka, seizmolozi su zebeležili da je potres bio 5,6 stepeni Rihterove skale, a u zgradi u koju je smeštena srpska teniserka - prestali su da rade liftovi.

"Ok, imali smo zemljotres, liftovi ne rade, ali definitivno neću ići peške na 30. sprat posle treninga koji je trajao celo jutro :)", napisala je Ana Ivanović na Tviteru.

Anu čeka izuzetno težak posao na Toraj Pan Pacific openu u Tokiju. Postavljena je za trećeg nosioca i slobodna je u prvom kolu, ali bi u drugom kolu mogla da igra protiv dvostruke grend slam šampionke i bivše prve teniserke sveta Viktorije Azarenke. Azarenka će u prvom kolu igrati protiv 43-godišnje domaće favoritkinje Kimiko Date-Krum, koja je dobila specijalnu pozivnicu za ovaj turnir.

Ako stigne do četvrtine finala, Ana bi mogla da se sretne sa Lusi Safarovom koja ju je porazila na Rolan Garosu i od koje je izgubila poslednjih pet mečeva, među kojima je i susret prvog kola ovog turnira pre pet godina.

Prvi nosilac Anđelika Kerber je potencijalna Anina protivnica u polufinalu.

Nosioci u donjoj polovini žreba, sa kojima Ana ne može da se sretne pre finala, su Karolina Voznijacki, Jelena Janković, Sara Erani i Karla Suarez-Navaro.

Komentari / 0

Ostavite komentar