Лалатовић не трпи увреде

Шеф стручног штаба Црвене звезде свестан да је погрешио у Крушевцу, али истиче да увреде на рачун фамилије није могао да трпи.

Фудбал 16.09.2014 | 12:45
Лалатовић не трпи увреде

До јуче велика љубав, а данас…

Ненад Лалатовић, тренер Црвене звезде доживео је непријатан дочек на стадиону на којем је у другом делу прошле сезоне са успехом водио Напредак.

Крушевљани нису могли да опросте младом тренеру што их је напустио и појачао Црвену звезду.

Узаврела атмосфера и велики набој учинили су своје. Лалатовић је пред крај утакмице ушао у отворени сукоб са публиком што га је коштало искључења.

Сви који су пратили директан пренос са стадиона Младост могли су да се увере у недолично понашање шефа стручног штаба Звезде.

"Током прекида утакмице због недосуђеног пенала над Луком Јовићем, погођен сам упаљачем из публике. Кад сам се окренуо према западној трибини, једна особа ме је пљунула. Исти човек ми је и псовао фамилију. Због тога сам изгубио живце и реаговао онако. Свестан сам да није требало тако", објаснио је Лалатовић за "Спортски журнал".

Упркос томе што је у најави меча у Крушевцу Лалатовић изјавио да је спреман да поднесе притисак као бивши тренер Напретка, испоставило се да за ватрен дочек није био сто посто спреман.

Коментари / 0

Оставите коментар