Lalatović ne trpi uvrede

Šef stručnog štaba Crvene zvezde svestan da je pogrešio u Kruševcu, ali ističe da uvrede na račun familije nije mogao da trpi.

Fudbal 16.09.2014 | 12:45
Lalatović ne trpi uvrede

Do juče velika ljubav, a danas…

Nenad Lalatović, trener Crvene zvezde doživeo je neprijatan doček na stadionu na kojem je u drugom delu prošle sezone sa uspehom vodio Napredak.

Kruševljani nisu mogli da oproste mladom treneru što ih je napustio i pojačao Crvenu zvezdu.

Uzavrela atmosfera i veliki naboj učinili su svoje. Lalatović je pred kraj utakmice ušao u otvoreni sukob sa publikom što ga je koštalo isključenja.

Svi koji su pratili direktan prenos sa stadiona Mladost mogli su da se uvere u nedolično ponašanje šefa stručnog štaba Zvezde.

"Tokom prеkida utakmicе zbog nеdosuđеnog pеnala nad Lukom Jovićеm, pogođеn sam upaljačеm iz publikе. Kad sam sе okrеnuo prеma zapadnoj tribini, jеdna osoba mе jе pljunula. Isti čovеk mi jе i psovao familiju. Zbog toga sam izgubio živcе i rеagovao onako. Svеstan sam da nijе trеbalo tako", objasnio je Lalatović za "Sportski žurnal".

Uprkos tome što je u najavi meča u Kruševcu Lalatović izjavio da je spreman da podnese pritisak kao bivši trener Napretka, ispostavilo se da za vatren doček nije bio sto posto spreman.

Komentari / 0

Ostavite komentar