ФСС обнавља стадионе Партизана и Звезде!

Фудбалски савез Србије донео је одлуку да средства добијена од УЕФА употреби за обнављање стадиона Црвене звезде и Партизана.

Фудбал 16.09.2014 | 09:45
ФСС обнавља стадионе Партизана и Звезде!

На седници Одбора за хитна питања Фудбалског Савеза којом је председавао Томислав Караџић, једногласно је констатовано да репрезентација Србије представља приоритет у раду и активностима. Такође, одлучено је да је све подређено успешном старту у квалификацијама за Европско првенство 2016. и пласману нашег најбољег тима на завршни турнир у Француској.

То тело је одлучило да, по одобрењу коришћења средстава од стране УЕФА, она буду усмерена у обнављање осветљења на стадиона Црвена звезде по највишим стандардима, и промену травнате подлоге на стадиону Партизана.

Пре тога, делегирани представник УЕФА доћи ће у посету Фудбалском савезу Србије, обавити стручну анализу и дати завршно мишљење после чега ће бити одређени редослед послова и динамика радова.

Изражено је и задовољство због добрих резултата млађих селекција ФСС, али је наложено руководству и селекторима свих категорија да анализирају постојећу ситуацију и прошире такмичарску базу за како би спремни дочекали све изазове и искушења наредних утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар