FSS obnavlja stadione Partizana i Zvezde!

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da sredstva dobijena od UEFA upotrebi za obnavljanje stadiona Crvene zvezde i Partizana.

Fudbal 16.09.2014 | 09:45
FSS obnavlja stadione Partizana i Zvezde!

Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog Saveza kojom je predsedavao Tomislav Karadžić, jednoglasno je konstatovano da reprezentacija Srbije predstavlja prioritet u radu i aktivnostima. Takođe, odlučeno je da je sve podređeno uspešnom startu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. i plasmanu našeg najboljeg tima na završni turnir u Francuskoj.

To telo je odlučilo da, po odobrenju korišćenja sredstava od strane UEFA, ona budu usmerena u obnavljanje osvetljenja na stadiona Crvena zvezde po najvišim standardima, i promenu travnate podloge na stadionu Partizana.

Pre toga, delegirani predstavnik UEFA doći će u posetu Fudbalskom savezu Srbije, obaviti stručnu analizu i dati završno mišljenje posle čega će biti određeni redosled poslova i dinamika radova.

Izraženo je i zadovoljstvo zbog dobrih rezultata mlađih selekcija FSS, ali je naloženo rukovodstvu i selektorima svih kategorija da analiziraju postojeću situaciju i prošire takmičarsku bazu za kako bi spremni dočekali sve izazove i iskušenja narednih utakmica.

Komentari / 0

Ostavite komentar