СДС позива РТРС да емитује "Ћирилицу" и са Огњеном Тадићем

Кандидат Савеза за промјене за предсједника Републике Српске Огњен Тадић рекао је данас да је његов приоритет заштита Републике Српске, изградња њене економије и да има план за привредни раст, контролу јавног дуга и обезбеђења услова како би сви грађани имали исту шансу за нормалан живот.

Република Српска 15.09.2014 | 18:27
СДС позива РТРС да емитује "Ћирилицу" и са Огњеном Тадићем

Гостујући у емисији "Ћирилица", која се емитује понедељком у 20:40 на београдској телевизији "Хаппy", Тадић је рекао да је циљ превести Републику Српску из стања безнађа у стање наде и то сваког дана снажно градећи Републику Српску као слободну, демократску, правну, економски-одрживу и социјално-одговорну земљу.

Говорећи о стању у Републици Српској и о плановима за будућност, Тадић је рекао да је СДС и Савез за промјене потпуно спреман да оствари свој план, како би имали развијену економију, стабилне финансије, већу запосленост и сигурну будућност за све грађане, посебно младе.

"Желимо задовољан народ који вјерује у будућност Републике Српске јер Република Српска неће опстати уколико њена младост оде. Поражавајуће је да мноштво пензионера у Републици Српској живи од свега 170 КМ мјесечно, а посебно када се зна да је у ФБиХ већа пензија", казао је Тадић.

Говорећи о поређењу са противкандидатом Милорадом Додиком, Тадић је истакао да је Милорад Додик имао шансу да нешто направи, али да је изневјерио повјерење и да данас девет година након његове власти није остварено ни једно од његових обећања као што је самосталност Републике Српске, запошљавање и борба против корупције.

,,Републици Српској су потребе промјене одмах и ми желимо да градимо будућност за све и то је воља више од милион људи у Републици Српској. Избори су прилика да се то оствари на миран и демократски начин", поручио је Тадић.

,,Што се тиче нас, ми смо спремни, зрели и одлучни за промјене што сваком својом одлуком, поступком и ставом јасно показујемо."

На питање да ли је то што Република Српска постоји проблем за БиХ, њено окружење и међународну заједницу, Тадић је одговорио да постојање Републике Српске ја фактор стабилности на Балкану и Република Српска не треба да буде доживљена као било чији проблем.

"Обавеза нас који носимо промјене у Републици Српској је да начин на који садашња власт функционише престане бити узрок проблема за властите грађане. Истрајаћемо у заштити Републике Српске радом за бољи живот сваког човјека. То је окосница наше политике и план за који тражимо подршку народа", закључио је Тадић.

У штабу Савеза за промјене, као и у СДС су рекли да они очекују да ће РТРС. ако је сервис свих грађана да ремитује и ову емисију, као што је то урадио прошле седмице када је гост Ћирилце био Милорад Додик.


Коментари / 37

Оставите коментар
Name

Ми сами

15.09.2014 16:41

На Додиковизији?Ма дајте молим вас.Хитлер је имао објективније медије.Ал цу узивати кад онога главног уредника набију ногом из РТРС...смрад црвени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС=СНСД

15.09.2014 16:42

Ако то је не ураде,јасно је као дан да су Додиковизија.Овим све маске падај у воду,РТРС је резимска телевизија Милорада Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Николас

15.09.2014 16:44

Ово је страсно! По цему то Цирилица мозе са Додиком,а не мозе са тадицем!? Да ли то знаци да РТРС ради кампању за Милорада Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаус

15.09.2014 16:46

Народ је одавно провалио да је РТРС у слузби Милорада Додика и његових тајкуна! Јасно као дан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

,мм

15.09.2014 16:47

То је најјгора телевизија и није дрзавнна тв него СНСД и муслиманска зато сто пола пара од ове тв иде у Сарајево јавним сервисима БиХ. Народ тјерају да плацају и предају вас одмах на суд.Једном сам и ја надрљо од лопова...Јеб.м...РТРС..лопови

ОДГОВОРИТЕ
Name

хуманитарац

15.09.2014 16:50

Ти не можеш говорити у име милион становника РС,већ само у своје име И у име своје коалиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.09.2014 17:11

Нема ниста од Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

столе

15.09.2014 17:22

Хуманитарац,хајде ти онда народу реци у ције име говорис,немој да си тако стиснут

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тадиц за предсједника.

15.09.2014 17:34

Ја је одавно не пратим. Мислим да су исувисе необјективни. Цао здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хуманитарац

15.09.2014 17:50

Столе знам на коју карту играте,а свако има право да мисли и каже шта мисли.Напокон неме висе једноумља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

новинар РТРС-а

15.09.2014 17:54

Слуга сам резима, али сам зато на ТВ, а имам и добру плату...а ви и даље пјените, хахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

15.09.2014 18:08

Додик до побједе! Једини прави предсједник . Лаку ноц Тадицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

уна

15.09.2014 18:30

БН је по властитим тврдњама најоледанија ТВ па нека она објави ту ћирилицу ако то не крши неке законе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казе Суга са РТРС

15.09.2014 18:37

Не моземо прексити закон...гхахахахахахахх....сад ми је јасно засто су запалили зграду РТС-а 5 октобра.Овако су људе убијали у здрав мозак док народу није допиздило.Било ми је зао Милановица кад га воде и сутају они клинци,сад ми је јасније засто је то тако било.Ови су кренули тим путем.Они немају вијест.Они имају деманти а да не казу ста демантују,само да не би пустили неког опозиционара...Какве гњиде.Страсно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

15.09.2014 18:49

РТРС треба угасити, све јесте, али јавни сервис никако није. Класична, приватна телевизија Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зарко

15.09.2014 18:52

Зашто Ћирилица са Милорадом Додиком није ишла на БН телевизији иако сте до тада сваку епизоду реемитовали? Одговор гледаоцу: Због заузетости термина у 21:00 и емитовања ИЗБОРНЕ ХРОНИКЕ у складу са правилима РАК-а и ЦИК-а БН ТВ током изборне кампање неце емитовати ни једну од емисија ЦИРИЛИЦА.Наставак од 17.10.2014 (БН ТВ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

15.09.2014 18:59

Очигледно да ће се користити сва средства да се помогне владајућој партији али промјене су почеле и ништа их неће зауставити, народу је доста пропаганде и празне приче, хоће да живе нормалним животом и због тога неће више насјести на разне врсте спиновања

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

15.09.2014 19:00

Додиков резим мозе да се пореди са резимом Црвених Кмера а Република Српска са Пољем смрти гдје он дрзи у затвору,муци и изгладњује становниство.Заврсице и он као Пол Пот кога је народ гањао и давио голим рукама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

15.09.2014 19:55

Е кад вас ОГИ буде предсједник,бице како ви хоцете,али мислим да це то бити НИКАД.Бандо издајницка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро јутро

15.09.2014 20:42

РЕ За Зорана Неце бити овај пут лаку ноц, вец напротив ДОБРО ЈУТРО!Мора да си један од 1% задовољних РС-у.Али ти цес бити претпостављам један од првих голуба прелетаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико_битан

15.09.2014 21:02

Погледао сам цијелу емисију са ГОСПОДИНОМ Тадицем који је оцитао лекцију мудрости, постења, толеранције и не лупања глупости и празних обецања.Баја мозе да погледа мирно и достојанствено да покупи крпице да иде у пм.Бозе драги које освјезење у политици, која мирноца и која реалност.Народ у РС-у ни сам нема појма која га је сподоба водила 8 година, фујј сваког постеног и добронамјерног цовјека срце да заболи која је будала била на целу ентитеа, болан оно је комад обале, диктатор, умилсјњи болесник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледалац

15.09.2014 21:02

Свака част будући предсједниче,у овој емисији си јавности дефинитивно показао своју позитивну снагу и да ти Додик није ни почему ни бриближно раван.НАРОДЕ ПОЏИМО ЗДРАВУ БУДУЋНОСТ РЕПУБЛИКР СРПСКЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подршка СДС-у

15.09.2014 21:05

Гледам линк: хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ЗНyв-л1б9р8 Молим администратора да остави линк ка тој "Ћирилици", има доста коментара, измеђђу осталих један изузетно добар коментар, прије него га је сам СДС упутио (мислим позив) то је учинио један човјек: Ево коментар: Марићу сад као професионалац треба да саслушаш и другу страну.Мислим треба да позовеш и опозиционаре (Младена Босића,Огњена Тадића,Младена Иванића и друге), да и они кажу своју истину.Миле је рекао своје, па нек и они кажу шта сматрају да треба рећи.Хајде Марићу остани професионалац као што си био и до сада.Може ли твоје обећање да ћеш позвати и представнике опозиције да причају у твојој емисији, да дају одговор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Дејо Градиска

15.09.2014 21:32

Кад нас Оги додје па похапсимо Днс кадрове у путевима,водама....Павица...ове са РТРС на биро кад посаљемо е то це бити рај...само лопова да се ресимо.И не секирај се није то здраво.Један је Огиииииии......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

15.09.2014 22:22

Што се тиче емисије Ћирилица и Милована Марића, само да вас обавестим да је Додик дебело платио своје гостовање. Питања која је Марић постављао су послата прије емисије из Додиковог кабинета... Али зато му је господин Огњен Тадић очитао лекцију из независног новинарства. На крају је Марић једва успио да одјави емисију... Срби 12. октобра за промене, за опзицију и СДС, за живот достојан човека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

16.09.2014 00:09

Бас ме брига за РС и Федерацију и БиХ најбитније је да хоце народу једном вец сванути и да добије оно сто га следује!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

16.09.2014 06:18

Оги је синоћ доказао свој квалитет!Публика му је аплаудирала нон стоп.Љууудина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

16.09.2014 06:46

Засто се СДС бори за власт кад је Додик све унистио мозда су они способни поправити стање као сто су поправљали док су били на власти и као сто је добро стање гдје су њигови нацелници, ма све цвјета нема незапослених. Ма јадни су не би проговарали да имају памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борислав Бисерчић

16.09.2014 07:55

На жалост РТРС уређује и води група особа који су на тенковима НАТО савеза окупирали све медије и град Бања Луку. Врхунац свега је било када су Независне Новине преузеле РТРС и Глас Српске. Зато данас и немамо државних медија а посебно не народних и нестраначких осим БН и донекле АТВ које режим углавном покушава застрашити гашењем и слично. Додик има два таблоида (Блиц и Пресс, има Независне новине, Глас Српске и наравно РТРС али свему дође крај. Ништа му неће помоћи и сигурно губи. Чуди ме да ти његови медији не схватају да ће нова власт преиспитати све њихове радње и начин на који су узети од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралац

16.09.2014 08:42

Гледао сам Ћирилицу и Тадића. Нисам баш сигуран да је, као што многи пишу Тадић очитао "лекцију". Брину ме изговорене неистине /мало старији ваљда имају добро памћење, само треба покренути мозак/ И НЕОДГОВОРЕНА ПИТАЊА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гојсовац

16.09.2014 09:37

"неутралац"-Потпуно си у праву..Тинејдзер испаде народни херој..Није он видио ,ни Младица ни Карадзица..Не знам ста це реци "ботови" босњаци кад цују да се он "друзио" са Карадзицем и Младицем :))

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.09.2014 11:17

За УНА-у. РТРС је ЈАВНИ СЕРВИС РС-а и она треба да објави. Није проблем наћи емисију. Yоу Тубе хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ЛЦБРдјx9РИс

ОДГОВОРИТЕ
Name

олд стар

16.09.2014 13:50

Ћирилица - Огњен Тадић - Кандидат за председника Републике Српске (15.09.2014.) овдје мозете погледати емисију и све це вам бити јасно, али упоредите добро овог господина и оног бандита у претходној емисији. Народе српски помозите обицним људима да се ријесе тираније гласајте за господина Огњена Тадица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

16.09.2014 15:47

И висе него јасно! РТРС је под диригентском палицом Милорада Додика! Али неце јос дуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТВ такса

16.09.2014 17:50

И засто ми плацамо РТВ таксу за "филтриране" информације? Докле це да нам вриједјају интелигенцију насим парама???

ОДГОВОРИТЕ
Name

стајки

17.09.2014 06:06

Паа ово је страсно. Наравно да неће дати Милокрад да се емитује ово, па поредите његову бахатост и начин на који овај човјек прича. Ако Милокрад побједи ја се селим одавде дефинитивно!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

17.09.2014 13:36

Па Додик је вец побједник.

ОДГОВОРИТЕ