Толе и Звезда опет у клинчу!

Председник Фудбалског савеза Србије најавио тужбу против челника Црвене звезде после нових напада. У 18 часова почела седница Управног одбора црвено-белих.

Фудбал 15.09.2014 | 19:30
Толе и Звезда опет у клинчу!

Нема мира у српском клупском фудбалу. Након неколико кола када нико није имао примдби на суђење или не неких великих примедби (што је заиста реткост), догодио се Крушевац.

Опет су "заратили" ФК Црвена звезда и први човек српског фудбала Томислав Караџић. А све због, како мисле у Звезди, лошег и "тендециозног" суђења Дејана Сантрача у првенственој утакмици против Напретка у Крушевцу.

Звезда је у том мечу освојила бод (завршено је 0:0), а љути су на судију због, како сматрају, бар једног недосуђеног пенала.

Већ сте обавештени о томе да је генерални секретар Црвене звезде Звездан Терзић упао после меча у судијску свлачионицу и вербално напао арбитре, а најоштрији у оптужбама био је члан управе Звезде, иначе естрадни менаџер Зоран Башановић, који је рекао да "Томислав Караџић и негова организована група наставља да пљачка Звезду".

"Нико не може да нас убеди да је судијски превид да од три спорне ситуације не свира ниједан пенал за Црвену звезду, а за нашег противника свира сумњив пенал. Изрежирано је, јер је читава судијска екипа била уиграна. Тешко је одбранити титулу када на путу стоји председник ФСС, који има све механизме да вас заустави и то бескрупулозно и чини", каже Башановић за клупски сајт.

На ове тешке речи Караџић је одговорио посредством медија.

"Не бих да коментаришем умотворине тог господина о којем имам пуно материјала, али он ће, свакако, имати прилику да објасни и докаже на суду своје инсинуације", поручио је Караџић у изјави "Спортском журналу".

Додао је и да ће сви који су учествовали у инцидентним ситуацијама у Крушевцу одговарати и бити кажњени.

"Зна се ко се бави судијама, ко их делегира и ко анализира њихово суђење и какве ја везе имам са Сантрачем (главни судија утакмице)!? И за све остале постоје органи који ће сагледати шта је ко и како радио", рекао је председник ФСС.

Занимљиво је да је Црвена звезда за понедељак предвече заказала седницу Управног одбора како би дефинисала потезе у вези са догађајима у Крушевцу.

Коментари / 0

Оставите коментар