Tole i Zvezda opet u klinču!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije najavio tužbu protiv čelnika Crvene zvezde posle novih napada. U 18 časova počela sednica Upravnog odbora crveno-belih.

Fudbal 15.09.2014 | 19:30
Tole i Zvezda opet u klinču!

Nema mira u srpskom klupskom fudbalu. Nakon nekoliko kola kada niko nije imao primdbi na suđenje ili ne nekih velikih primedbi (što je zaista retkost), dogodio se Kruševac.

Opet su "zaratili" FK Crvena zvezda i prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić. A sve zbog, kako misle u Zvezdi, lošeg i "tendecioznog" suđenja Dejana Santrača u prvenstvenoj utakmici protiv Napretka u Kruševcu.

Zvezda je u tom meču osvojila bod (završeno je 0:0), a ljuti su na sudiju zbog, kako smatraju, bar jednog nedosuđenog penala.

Već ste obavešteni o tome da je generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić upao posle meča u sudijsku svlačionicu i verbalno napao arbitre, a najoštriji u optužbama bio je član uprave Zvezde, inače estradni menadžer Zoran Bašanović, koji je rekao da "Tomislav Karadžić i negova organizovana grupa nastavlja da pljačka Zvezdu".

"Niko ne može da nas ubedi da je sudijski previd da od tri sporne situacije ne svira nijedan penal za Crvenu zvezdu, a za našeg protivnika svira sumnjiv penal. Izrežirano je, jer je čitava sudijska ekipa bila uigrana. Teško je odbraniti titulu kada na putu stoji predsednik FSS, koji ima sve mehanizme da vas zaustavi i to beskrupulozno i čini", kaže Bašanović za klupski sajt.

Na ove teške reči Karadžić je odgovorio posredstvom medija.

"Ne bih da komentarišem umotvorine tog gospodina o kojem imam puno materijala, ali on će, svakako, imati priliku da objasni i dokaže na sudu svoje insinuacije", poručio je Karadžić u izjavi "Sportskom žurnalu".

Dodao je i da će svi koji su učestvovali u incidentnim situacijama u Kruševcu odgovarati i biti kažnjeni.

"Zna se ko se bavi sudijama, ko ih delegira i ko analizira njihovo suđenje i kakve ja veze imam sa Santračem (glavni sudija utakmice)!? I za sve ostale postoje organi koji će sagledati šta je ko i kako radio", rekao je predsednik FSS.

Zanimljivo je da je Crvena zvezda za ponedeljak predveče zakazala sednicu Upravnog odbora kako bi definisala poteze u vezi sa događajima u Kruševcu.

Komentari / 0

Ostavite komentar