Приведени нападачи на Нијемца?

Три особе које су присуствовале тучи у којој је повређен њемачки држављанин вечерас су приведене.

Србија 13.09.2014 | 20:41
Приведени нападачи на Нијемца?

Туча у којој је нападнут њемачки држављанин  Д.Х. (27), који је у Београд дошао ради учешћа на конференцији о правима ЛГБГ популације, догодила се прошле ноћи око 3.00 сата у Бранковој улици.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, који је раније обишао повређеног њемачког држављанина у Ургентном центру, рекао је тада да је полиција ухапсила једног од тројице присутних током туче на Бранковом мосту у којој је повређен њемачки држављанин.

Стефановић је рекао новинарима да се очекује да он каже имена и друге двојице који су били у том моменту на том мјесту.

''Испитаћемо које је била његова улога и да ли може да идентификује друга два лица која су учествовала у томе'', рекао је Стефановић поручивши да неће, нити толерисати, нити трпети овакве инциденте и да ће уследити брза и енергична реакција полиције према свакоме ко покуша да се поигра законима земље.

Повређени је пребачен у Ургентни центар гдје је оперисан, а како је рекао министар здравља Златибор Лончар, његово стање је боље, али је наредних 24 сат критично и треба бити посебно обазрив.

Званичници Србије и невладине организације оштро су осудили тај напад.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ја

14.09.2014 05:13

А сто је тразио дупету цепа у Србији? Има своју Њемацку и своју Ангелу која му је дозволила да се педе...исе! Ста он има са правима болесника у Србији. У се и у свије кљусе, сто би нас народ казао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србија

14.09.2014 08:26

А сто је тразио дупету цепа у Србији? Има своју Њемацку и своју Ангелу која му је дозволила да се педе...исе! Ста он има са правима болесника у Србији? У се и у свије кљусе, сто би нас народ казао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

14.09.2014 16:07

Битно је да полиција трци за овим сто туку педере,нису несто тако ефикасни у Новом Пазару и око Бујановца и Пресева

ОДГОВОРИТЕ