Privedeni napadači na Nijemca?

Tri osobe koje su prisustvovale tuči u kojoj je povređen njemački državljanin večeras su privedene.

Srbija 13.09.2014 | 20:41
Privedeni napadači na Nijemca?

Tuča u kojoj je napadnut njemački državljanin  D.H. (27), koji je u Beograd došao radi učešća na konferenciji o pravima LGBG populacije, dogodila se prošle noći oko 3.00 sata u Brankovoj ulici.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je ranije obišao povređenog njemačkog državljanina u Urgentnom centru, rekao je tada da je policija uhapsila jednog od trojice prisutnih tokom tuče na Brankovom mostu u kojoj je povređen njemački državljanin.

Stefanović je rekao novinarima da se očekuje da on kaže imena i druge dvojice koji su bili u tom momentu na tom mjestu.

''Ispitaćemo koje je bila njegova uloga i da li može da identifikuje druga dva lica koja su učestvovala u tome'', rekao je Stefanović poručivši da neće, niti tolerisati, niti trpeti ovakve incidente i da će uslediti brza i energična reakcija policije prema svakome ko pokuša da se poigra zakonima zemlje.

Povređeni je prebačen u Urgentni centar gdje je operisan, a kako je rekao ministar zdravlja Zlatibor Lončar, njegovo stanje je bolje, ali je narednih 24 sat kritično i treba biti posebno obazriv.

Zvaničnici Srbije i nevladine organizacije oštro su osudili taj napad.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ja

14.09.2014 05:13

A sto je trazio dupetu cepa u Srbiji? Ima svoju Njemacku i svoju Angelu koja mu je dozvolila da se pede...ise! Sta on ima sa pravima bolesnika u Srbiji. U se i u svije kljuse, sto bi nas narod kazao...

ODGOVORITE
Name

Srbija

14.09.2014 08:26

A sto je trazio dupetu cepa u Srbiji? Ima svoju Njemacku i svoju Angelu koja mu je dozvolila da se pede...ise! Sta on ima sa pravima bolesnika u Srbiji? U se i u svije kljuse, sto bi nas narod kazao...

ODGOVORITE
Name

Md

14.09.2014 16:07

Bitno je da policija trci za ovim sto tuku pedere,nisu nesto tako efikasni u Novom Pazaru i oko Bujanovca i Preseva

ODGOVORITE