Москва разматра мјере одмазде

Руски предсједник Владимир Путин рекао је данас да је циљ нових санкција Запада против Русије да поремети мировне напоре на истоку Украјине, те да Москва разматра мјере одмазде.

Свијет 12.09.2014 | 17:53
Москва разматра мјере одмазде

Обраћајући се новинарима након састанка Шангајске организације за сарадњу у Душанбеу, пријестоници Таџикистана, Путин је рекао да санкције дјелују "помало чудно", имајући на уму мировни процес и прекид
ватре на истоку Украјине.

У међувремену, из Вашингтона је саопштено да би нове америчке санкције које обухватају руске секторе енергетике, одбране и финансија могле да буду повучене ако, између осталог, Москва повуче своје снаге из Украјине и постави тампон зону дуж границе.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

папагај

12.09.2014 15:59

Путин је највећи губитник овога стољећа. Ако не престане са ратом у Украјини, добиће рат у Чеченији и и другим земљама азијског дијела Русије... А што се тиче одмазде, шта и коме да се свети?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

12.09.2014 16:28

ТО ПУТИНЕ ЛЕГЕНДО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо Далеко Бреее

12.09.2014 16:41

Уједињење двеју Немачки почетак је светског рата сви који су тврдили да се то не сме догодити били су у праву.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре папагај

12.09.2014 18:03

Гледај ти своја посла пусти Путина европа це нај висе надрљати јер су ставили нос у арапа Обаме дупе,као ви сто се свабама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није све како изгледа

12.09.2014 18:08

Драги папагај,кад би само могао да видис мало даље,приметио би да је небо плаво,трава зелена а вода,вода мозе да теце и да се пије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ален

13.09.2014 19:51

За папагаја Да имас и мало мозга и да знас барем један страни језик па да процитас да се у Њјемацкој и Аустрији уводи скрацено радно вријеме у многим фирмама које раде послове са Русијом , да Европа страхује од затварања неба изнад Русије јер це авиокомпанија морати да отпусте 30% запослени онда би ти другције размисљао. Цак ста висе аустриски ФПÖ је у припреми тузбе против владе аустрије због тога сто није ставила вето на санкције и тако спријецила да 70% привредника који се баве воцарством оду у Конкурс јер немају гдје продати воце које је намјењено Руском трзисту. Бице оптузени за издају и свјесно водјење привреде у пропаст а у томе имају пуну подрску народа аустрије. И даље да не набрајам , ти би другације размисљао.

ОДГОВОРИТЕ