Moskva razmatra mjere odmazde

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je danas da je cilj novih sankcija Zapada protiv Rusije da poremeti mirovne napore na istoku Ukrajine, te da Moskva razmatra mjere odmazde.

Svijet 12.09.2014 | 17:53
Moskva razmatra mjere odmazde

Obraćajući se novinarima nakon sastanka Šangajske organizacije za saradnju u Dušanbeu, prijestonici Tadžikistana, Putin je rekao da sankcije djeluju "pomalo čudno", imajući na umu mirovni proces i prekid
vatre na istoku Ukrajine.

U međuvremenu, iz Vašingtona je saopšteno da bi nove američke sankcije koje obuhvataju ruske sektore energetike, odbrane i finansija mogle da budu povučene ako, između ostalog, Moskva povuče svoje snage iz Ukrajine i postavi tampon zonu duž granice.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

papagaj

12.09.2014 15:59

Putin je najveći gubitnik ovoga stoljeća. Ako ne prestane sa ratom u Ukrajini, dobiće rat u Čečeniji i i drugim zemljama azijskog dijela Rusije... A što se tiče odmazde, šta i kome da se sveti?

ODGOVORITE
Name

ISTINA

12.09.2014 16:28

TO PUTINE LEGENDO!

ODGOVORITE
Name

Tamo Daleko Breee

12.09.2014 16:41

Ujedinjenje dveju Nemački početak je svetskog rata svi koji su tvrdili da se to ne sme dogoditi bili su u pravu.....

ODGOVORITE
Name

Re papagaj

12.09.2014 18:03

Gledaj ti svoja posla pusti Putina evropa ce naj vise nadrljati jer su stavili nos u arapa Obame dupe,kao vi sto se svabama

ODGOVORITE
Name

Nije sve kako izgleda

12.09.2014 18:08

Dragi papagaj,kad bi samo mogao da vidis malo dalje,primetio bi da je nebo plavo,trava zelena a voda,voda moze da tece i da se pije.

ODGOVORITE
Name

Alen

13.09.2014 19:51

Za papagaja Da imas i malo mozga i da znas barem jedan strani jezik pa da procitas da se u Njjemackoj i Austriji uvodi skraceno radno vrijeme u mnogim firmama koje rade poslove sa Rusijom , da Evropa strahuje od zatvaranja neba iznad Rusije jer ce aviokompanija morati da otpuste 30% zaposleni onda bi ti drugcije razmisljao. Cak sta vise austriski FPÖ je u pripremi tuzbe protiv vlade austrije zbog toga sto nije stavila veto na sankcije i tako sprijecila da 70% privrednika koji se bave vocarstvom odu u Konkurs jer nemaju gdje prodati voce koje je namjenjeno Ruskom trzistu. Bice optuzeni za izdaju i svjesno vodjenje privrede u propast a u tome imaju punu podrsku naroda austrije. I dalje da ne nabrajam , ti bi drugacije razmisljao.

ODGOVORITE