Ведо пости у Бундеслиги 810 минута!

Фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине, Ведад Ибишевић, ових је дана у жижи њемачке спортске јавности којој се обратио путем друштвених мрежа у жељи да демантује измишљени интервју са њим који је објавио Туто Меркато.

Фудбал 12.09.2014 | 15:45
Ведо пости у Бундеслиги 810 минута!

Стријелац јединог гола у посљедњој бламажи фудбалске репрезентације БиХ, на отварању квалификација, је у свом обраћању казао како има понуда, али да је остао у Штутгарту јер ужива играти тамо, те је тако демантовао измишљени интервју у којем је наводно рекао како има више циљеве.

Ибишевић је већ дуго времена без постигнутог гола у Бундеслиги, а његов пост траје равно 810 минута. Управо ова чињеница додатно је наоштрила пера њемачких новинара на чијем удару се нашао Змај.

Имао је фудбалер рођен у Власеници и раније у својој бундеслигашкој каријери дугих периода без гола. Ипак, овако дуг није имао никада. Најдужи до сада је био у сезони 2009/10 када је бх. бомбардер на гол чекао 711.

Свој посљедњи гол Ибишевић је дао у прошлој сезони и то баш Бајерну. Можда је вријеме да се лош низ прекине управо на гостовању на Алианц Арени код актуелног шампиона Њемачке.

У клуб се након репрезентативног разочарања вратио с голом Кипранима и два поготка Лихтенштајну у пријатељском дуелу. Надамо се да ће Ибишевић црну серију у Бундеслиги прекинути у суботу у Минхену.

Коментари / 0

Оставите коментар