Руси: Све репрезентативце у један клуб?!

У склопу што бољег уигравања "баћушки" за наредни Мундијал, Москва размишља да састави екипу од репрезентативаца, која би одиграла сезону у тамошњој Премијер лиги.

Фудбал 11.09.2014 | 20:45
Руси: Све репрезентативце у један клуб?!

Фудбалски савез Русије озбиљно приступа припремама за Мундијал 2018, који ће и организовати.
Поред рада на инфраструктури (отворени стадиони у Химкију и у Москви) велика пажња посвећена је и снази и форми екипе, од које очекује велики резултат. С тим у вези, у четвртак се појавила и занимљива информација.

Тамошњи Савез размишља да све играче који ће конкурисати за наступ на Мундијалу окупи у један тим, који би заједно одиграо целу сезону 2017/18.

Иако на прво читање ова вест звучи тешко остварива, у пракси и није тако. Примера ради, Русија је у Бразилу наступила са свим играчима из домаћег првенства. Тренутно је једини "странац" међу "баћушкама" Денис Черишев, некадашња нада Реала, а сада играч Виљареала. И то повремено.

Да ли би тренер тог тима био Фабио Капело? Није објашњено, мада би било занимљиво видети га опет чешће на клупи, с обзиром на то да је последњи пут радио у клубу током сезоне 2006/07, када је водио Реал.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

11.09.2014 18:52

Тако и треба!!!

ОДГОВОРИТЕ