Rusi: Sve reprezentativce u jedan klub?!

U sklopu što boljeg uigravanja "baćuški" za naredni Mundijal, Moskva razmišlja da sastavi ekipu od reprezentativaca, koja bi odigrala sezonu u tamošnjoj Premijer ligi.

Fudbal 11.09.2014 | 20:45
Rusi: Sve reprezentativce u jedan klub?!

Fudbalski savez Rusije ozbiljno pristupa pripremama za Mundijal 2018, koji će i organizovati.
Pored rada na infrastrukturi (otvoreni stadioni u Himkiju i u Moskvi) velika pažnja posvećena je i snazi i formi ekipe, od koje očekuje veliki rezultat. S tim u vezi, u četvrtak se pojavila i zanimljiva informacija.

Tamošnji Savez razmišlja da sve igrače koji će konkurisati za nastup na Mundijalu okupi u jedan tim, koji bi zajedno odigrao celu sezonu 2017/18.

Iako na prvo čitanje ova vest zvuči teško ostvariva, u praksi i nije tako. Primera radi, Rusija je u Brazilu nastupila sa svim igračima iz domaćeg prvenstva. Trenutno je jedini "stranac" među "baćuškama" Denis Čerišev, nekadašnja nada Reala, a sada igrač Viljareala. I to povremeno.

Da li bi trener tog tima bio Fabio Kapelo? Nije objašnjeno, mada bi bilo zanimljivo videti ga opet češće na klupi, s obzirom na to da je poslednji put radio u klubu tokom sezone 2006/07, kada je vodio Real.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

11.09.2014 18:52

Tako i treba!!!

ODGOVORITE