Ранка данас примила Михајлицу и Ђокића

Први човјек социјалиста, Петар Ђокић понудио је синдикалцима тридесет тачака које би они мијењали и усвајали уколико би остали у власти.

Република Српска 11.09.2014 | 17:07
Ранка данас примила Михајлицу и Ђокића

Болна тачка која је обиљежила прошлу годину, усвајање или неусвајање новог закона о раду овај пут је прошла без пуно мимоилажења мишљења.

Промјене су потребне, али уз сагласност свих партнера, поручио је Ђокић.

У свом програму, Ђокић се сложио са СНСД–овим представницима да би министарство рада и борачко – инвалидске заштите морало да се раздвоји на више ресора. Тржиште рада мора да се побољша, али за борбу против незапослености или рада на црно потребно је много више рада, сагласни су Мишићка и Ђокић. Није изостала ни дуго помињана израда социјалне карте, али и ММФ коме се, како каже Ђокић, не би требало покоравати.

На адресу синдиката је стигао и Миланко Михајлица. Михајлица је преложио повећање пореза на луксуз, али и смањење пореза и доприноса на плате.

Представници Савеза синдиката су разговарали и са СДП–овцем, Бехзадом Чиркином.

За сада су посјете политичких странака Савезу синдиката завршене.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Милутин

11.09.2014 15:16

Мишићка је на платном списку Милорада Додика и СНСД, неби ме зачудилода је на некој СНСД листи на октобарским изборима. То се нече десити јер Додику одговара да има свог предсједника синдиката као што је МИШИЋКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

11.09.2014 15:27

Мајко мила,скупила се највећа накарада Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

11.09.2014 15:28

Нисам у току, да ли је Ранка Мишић изабрани нови предсједник државе па врши консултације за предлагање мандатара за састав Владе? Изгледа да будала и кривих дрва а и неписмених, и синдикалаца и политичара, у БиХ никад неће нестати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

загорели синдикалац

11.09.2014 18:34

Мозес Дјокицу овако глупим радницима сипати прасину у оци, да су паметни неби ти дали да им придјес.

ОДГОВОРИТЕ