За викенд 7. коло ПЛ БиХ

Седмо коло БХТ Премијер лиге БиХ већ сутра ће на Отоци отворити Олимпик и Младост из Велике Обарске.

Фудбал 11.09.2014 | 20:00
За викенд 7. коло ПЛ БиХ

Меч се игра са почетком од 16 сати, а судиће Горан Параџик из Љубушког.

Пет сусрета седмог кола на програм је у суботу. Два почињу од 16 сати, један од 16:30, један од 18, те један од 19 сати.

Од 16 сати ће играти Травник – Дрина и Челик – Сарајево. Меч на Пироти повјерен је Едину Јакуповићу из Бихаћа.

Дерби сусрет седмог кола БХТ Премијер лиге БиХ на програму на стадиону Билино поље у Зеници, а састаће се Челик и Сарајево. Дерби старих ривала и прошлосезонских финалиста Купа БиХ судиће арбитар Данијел Пајић из Бијељине, а асистират ће му Горан Дујак и Асмир Будимлић. Додатни помоћници су Владимир Бјелица и Предраг Станкић, док ће улогу четвртог судије имати Амер Мацић.

Од 16:30 сати у суботу у Бијељини ће снаге одмјерити Радник и Слобода, а судија овог меча биће Драган Скакић из Градишке. Ову утакмицу уживо ће преносити БХТ 1.

Од 18 сати истог дана у Мостару ће играти Зрињски и Звијезда, а овај меч судиће Зоран Грбић из Приједора. Сат касније започеће посљедњи суботњи меч седмог кола у којем ће се на стадиону Грбавица састати Жељезничар и Витез. Правду на овом мечу дијелиће Дарко Обрадовић из Стоца.

У недјељу су на програму двије утакмице. Славија ће од 16 сати у Фочи угостити Борац, док ће други дерби кола и уједно херцеговачки дерби на стадиону Пецара играти Широки Бријег и Вележ. Сусрет у Фочи судиће Адмир Шеховић из Сарајева, док ће арбитар херцеговачког дербија бити Ирфан Пељто, такође из Сарајева.

Коментари / 0

Оставите коментар